Celebrity News

Bojan Grujić do jutra slavio rođenje ćerke (foto)

Bojan Grujić do jutra slavio rođenje ćerke (foto)

Pevač i nevenčani suprug pevačice Mije Borisavljević slavio je sa prijateljima i porodicom do sitnih jutarnjih časova rođenje ćerke Eme, a dok je čekao goste, otkrio je uz koju pesmu nazdravlja za sreću naslednice.

- Prva pesma na repertoaru je "Ti si, ćerko, tatin sin"! Euforija me drma i ne mogu da opišem trenutna osećanja. Presrećni su i Mijini i moji roditelji. Sve je spremno, još odavno, za dolazak Eme kući. Nismo ništa prepustili slučaju, tako da mogu da uživam dok mi cepaju majice. Za sada su mi rastrzali već deset - rekao je ponosni tata za "Alo".

Ubrzo je u restoran gde je održano veselje, stigla i pevačica Jelena Kostov, koja je otkrila da je Miji dala savet samo nekoliko sati nakon porođaja.

- Drago mi je da je porođaj protekao kako treba i to je najvažnije. Miji sam poslala poruku da ne sluša savete okoline kada je reč o njenoj bebi, jer će joj se sve prirodno kazati. Majčinski instinkt nikada ne greši i nikakvi časovi roditeljstva tu ne pomažu - rekla je Jelena, koja je zatim dodatno pocepala majicu Bojanu, a potom se pridružila veselom društvu.

Dok su prijatelji i rodbina uživali u bogatoj trpezi i piću, najveseliji su bili Mijini i Bojanovi roditelji, koji su sedeli za istim stolom i nazdravljali u čast unuke.

Ubrzo se u restoranu pojavila i Katarina Grujić sa dečkom Kostom Obradovićem. Ona je čestitala Bojanu, a zatim je otkrila kada planira i ona da postane majka.

- Rekla sam Bojanu da mi Emu poljubi milion puta dok je ne vidim. Neću Miju da smaram porukama i pozivima, jer znam da uživa u Emi. Iskreno da kažem, razmišljam o majčinstvu, a najviše bih volela da to bude kada završim s albumom i ispunim još neke ciljeve u karijeri - rekla je Katarina.

Pored Katarine Grujić i Jelene Kostov, slavlju su prisustvovali i pevačica Marina Visković.