Celebrity News

Bojan Leksington jedva čeka da dobije drugo dete, a sad je otkrio DUGO ČUVANU TAJNU

Bojan Leksington jedva čeka da dobije drugo dete, a sad je otkrio DUGO ČUVANU TAJNU

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra nedavno su ekskluzivno za "Story" otkrili kako čekaju drugo dete i kako se njihova ćerka Anđelina raduje što će dobiti brata.

Kako je Aleksandra već u šestom mesecu trudnoće, Bojan za pink.rs objašnjava da li je njegova supruga zahtevna trudnica.

- Uopšte nije! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna - priča Bojan i priznaje da još uvek nisu odabrali ime za svog naslednika.

Pevač se dotakao teme i njegove mezimice koja je, kako kaže, istog temperamenta kao što je i on bio kao dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Vaskovic Lexington (@bojanvaskovic_official) on Nov 15, 2018 at 1:47pm PST

- Nemirna je. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli - nastavlja pevač koji otkriva i kako bi voleo da ima veliku porodicu.

- Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: “Trebao bi ba budeš malo stroži. Ako kažeš nešto, stani iza toga!” Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo stroža prema njoj, a ja sam slab na ćerku - rekao je Bojan.