Celebrity News

Bojana Krsmanović: Želim muškarca i porodicu, o deci ne razmišljam!

Bojana Krsmanović: Želim muškarca i porodicu, o deci ne razmišljam!

Manekenka s plodonosnom internacionalnom karijerom Bojana Krsmanović otkriva da je očekuje sasvim drugačiji poslovni poduhvat. 

Jedna od najlepših Srpkinja, manekenka Bojana Krsmanović pažljivo je gradila karijeru u svojoj zemlji.  Modelingom je počela da se bavi s 14 godina a danas je vrlo tražena u Evropi i Americi. Veći deo godine provodi u inostranstvu. Veoma je vezana za roditelje, kao i sestru Maju, koja je modni dizajner.

Manekenka za koju često mediji tvrde da podseća na Sindi Kraford, kada je počela pandemija koronavirusa, pobrinula se da završi sve poslove u inostranstvu. Na vreme, stigla je u rodni Beograd kako bi bila uz svoje najbliže.

Dok je epidemija počinjala da se širi ka Evropi, uradila sam poslednje slikanje u Beču i vratila sam se za Beograd pre zatvaranja granica. Posle toga sam imala bukirana dva slikanja sredinom marta u Americi i na Bahamima, ali je jedno odmah otkazano zbog situacije.

- Drugo, koje je trebalo da bude u Americi, morala sam da odbijem jer nisam smela da rizikujem da putujem toliko dugo – počinje razgovor promo lice nekoliko modnih kampanja za poznati brend „Guess”.

Bojana priznaje da je dolazak u Beograd bio njen ispravan potez. Vreme u rodnom gradu Bojana nije uludo koristila, već je pripremala vrlo zanimljiv projekat.

NE PROPUSTITE:
Naša poznata manekenka slikala se u toplesu na Sejšelima a fotku joj komentarisala Irina Šajk (foto)

Bojana Krsmanović - Spremna za nov izazov! 

Prelepa manekenka ističe da radi i sprema novi projekat kao i da je dane u karantinu koristila da završi njihov novi brend.

– Radim i spremam projekat sa sestrom koji će uskoro biti gotov. Ovo vreme koristim da završimo naš novi brend. Takođe, želela sam da iskoristim vreme koje smo dobili pa učim španski jezik jer sam već imala neko predznanje.

- Učila sam i da kuvam, mnogo sam čitala i trenirala, tako da sam uvek imala i nešto da radim. Pazila sam se tokom izolacije, nisam se ni sa kim viđala. S prijateljima sam se samo čula. Vreme provodim između svog stana, u kome sam nekoliko dana nedeljno, a veći deo sedmice provodim u kući s porodicom kaže Krsmanovićeva.

Takođe, Bojana ističe da ne zna kada će se njena internacionalna karijera nastaviti.

– Što se Njujorka tiče, još uvek niko ništa ne zna. Pitanje je kako će se moj posao nastaviti, s obzirom na to da se slikanja odvijaju u raznim gradovima i zemljama sveta. Međutim, dobila sam poziv od agencije da dođem u Nemačku, gde me traže za par poslova.

- Po tome zaključujem da će stvari brzo počinjati da se normalizuju. Do tada, sa svojom sestrom Majom, koja je modni dizajner, odlučila sam da pokrenem naš modni brend koji će na tržištu biti predstavljen tokom juna. Vrlo sam uzbuđena zbog toga.

- Ona već dugo radi kao dizajner, a moj posao je takođe vezan za modni svet zbog čega me je cela ideja i privukla i u čemu smo našle zajedničko interesovanje – opisuje nam Bojana svoje poslovne planove.

U nastavku otkriva kakve su prilike trenutno u njenom privatnom životu i da li je i dalje u dugoj vezi.

NE PROPUSTITE:
Na nju su ljubomorne mnoge žene: Manekenka Nataša Oukli „pokorila“ Italiju (foto)

Bojana Krsmanović - Želim porodicu u budućnosti, o deci ne razmišljam!

– Nisam u vezi, sama sam već neko vreme, trenutno nemam nikog ko bi mi se svideo i nemam još uvek kandidata (smeh). Inače, ne mislim da me se muškarci plaše i nisam to primetila. Ja sam dosta prirodna pa im možda zbog toga nisam strasna (smeh).

- Volim spontana upoznavanja i na udvaranje reagujem u zavisnosti od načina na koji mi neko priđe – priznaje markantna crnka koja je u poslednjih nekoliko godina održavala veze na daljinu, protiv kojih i dalje nema ništa.

– Po mom iskustvu, veza na daljinu može da postoji i funkcioniše bez problema – nesuglasice u vezi ne javljaju se zbog daljine. Takođe, vreme i udaljenost čini da vam partner još više nedostaje i da budete u još većoj ljubavi kad se vidite.

- Želim muškarca koji je pažljiv i koji će me zasmejavati. Volela bih da nađem nekog sličnog sebi i mislim da je bitno da imate ista shvatanja i poglede na svet da biste lepo funkcionisali. U vezi volim da se osećam dobro i očekujem da partner i ja podržavamo jedno drugo i da napredujemo zajedno – priznaje lepa manekenka i otkriva da želi da za nekoliko godina osnuje svoju porodicu:

Želim porodicu u budućnosti. Trenutno ne razmišljam o deci, ali želela bih to da se desi za nekoliko godina. Što se tiče poslovnog plana, želim i dalje da se bavim manekenstvom i uporedo s tim razvijam svoj modni brend.

NE PROPUSTITE:
24h sa Kajom Gerber: Ovako izgleda jedan običan dan u životu mlade manekenke

Komentari (0)

Loading