Celebrity News

Boks meč koji je okupio Holivud: Džej Lo zasenila i Mejvedera u kreaciji Meline Džinović (foto)

Autor: | 27/08/2017

Boks meč koji je okupio Holivud: Džej Lo zasenila i Mejvedera u kreaciji Meline Džinović (foto)

Iako se još uvek sumiraju utisci neverovatnog meča između Mejvedera i Mekgregora, mnogi sa oduševljenjem komentarišu i vatrenu latino divu Dženifer Lopez, koja je sa sigurnošću zapalila celu "T-mobile" Arenu kada se pojavila na meču u pratnji svog novog dečka Aleksa Rodrigeza.

Lopezova je u arenu ušla u prelepoj haljini koju je kreirala Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića.

Dženifer je, držeći Aleksa pod ruku, zanosno njihala kukovima i svi su je gledali bez daha.

Seksi haljina isticala je njen uzak struk i prepoznatljivu "guzu", a providni prorezi naveli su okupljene da spekulišu da latino diva nema donji veš.

Ono što je zanimljivo jeste da Melinina haljina koju je Dženifer odabrala da obuče košta samo 44.000 dinara, što je, priznaćete, ništa za ovu zanosnu damu.

Dok je Lopezova mamila uzdahe muškaraca, dame su pomno pratile svaki korak čuvenog glumca Leonarda Di Kaprija koji je takođe došao da isprati "borbu titana". Di Kaprio nije bio glamurozan kao Džej Lo, već je u arenu ušetao sa kačketom na glavi obučen veoma ležerno. Poznati glumac je pokušao da se sakrije od fanova i tamnim naočarima.

Potom je za dame koje vole starije dase stigla prava poslastica.

Naime, Brus Vilis koji neverovatno izgleda i u 62. godini, mamio je uzdahe dama čim se pojavio.

Međutim, nije mnogo obraćao pažnju na fanove, već je na vreme zauzeo poziciju blizu rigna i čekao da borba počne. Nedaleko od njega sedeo je i glumac Džerard Batler, koji je pratio svaki trenutak borbe.

Meč je pratila i lepa Šarliz Teron.

Објава коју дели Leo (@charlizetheronleo) дана 27. Авг 2017. у 1:44 PDT