Celebrity News

Bombastičan dekolte Salme Hajek srušio internet! (foto)

Bombastičan dekolte Salme Hajek srušio internet! (foto)

Dekolte Salme Hajek godinama unazad očarava i muškarce i žene širom sveta, ali popularna glumica sada je novim izanjem šokirala sve

Naime, sinoć je u Beverli Hilsu održana dodela Zlatnih globusa, a očekivano crvenim tepihom su prodefilovale neke od najlepših žena Holivuda i ponovo pokazale da su neprikosnovene ikone stila.

Pored spektakularnih izdanja koja su defilovala red carpetom, Salma Hajek zaustavila je vreme kada se pojavila a sve to zbog njenog raskošnog dekoltea. Lepa glumica ponela je dugu "Gucci" haljinu koja je savršeno istakla njene obline a sve je upotpunila sofisticiranim loknama i svedenim nakitom.

Dekolte Salme Hajek u 53. godini prkosi gravitaciji

U septembru 2019. godine lepa Latina proslavila je 53. rođendan te u šestoj deceniji dokazala svima da i dalje mami uzdahe.

Njena figura u kupaćem kao i bujne grudi, prkose gravitaciji…

Salma Hajek: Bila sam uverena da nikada neću imati decu, sve dok nisam srela Fransou (foto)

Na svom Instagram nalogu, na dan svog rođendana pohvalila se kako izgleda i napisala:

– Da, sutra punim 53. Pa?! – napisala je sinoć Salma na svom Instagram profilu pored fotke na kojoj pokazuje obline u malenom tirkiznom bikiniju.

https://www.instagram.com/p/B139qCnpReV/?utm_source=ig_embed

Dekolte Salme Hajek kad je prekriven jednako očarava i kad je otkriven

Na početku 209. godine, u februaru, Salma Hajek i njen cenjeni suprug Fransoa prvi put su pokazali ćerku na crvenom tepihu. Valentina Paloma Pino, 11-godišnjakinja pojavila na Gučijevoj modnoj reviji u društvu slavne majke i tate Fransoe-Anrija Pinoa.

Devojčica je tom prilikom nosila predimenzionirani ružičasto-crveni Guči pulover, koji je iskombinovala uz farmerice i ležernu punđicu na vrhu glave dok je poznata mama ovog puta prekrila svoj bujni dekolte. U elegantnom izdanju u boji lavande ukrašena raskošnim cvetnim printom upotpunjena zlatnim detaljima na gornjem delu, dok rukave krasi crveno krzno oduševila je pratioce jednako kao i slikom u bikiniju.

https://www.instagram.com/p/BuIfBJ0AvWH/?utm_source=ig_embed