Celebrity News

BORAC KAKVOG SVET NIJE VIDEO: Šumaherova supruga o zdravstvenom stanju NAJBOLJEG VOZAČA Formule 1

BORAC KAKVOG SVET NIJE VIDEO: Šumaherova supruga o zdravstvenom stanju NAJBOLJEG VOZAČA Formule 1

Retko svedočenje supruge vozača Formule 1 Majkla Šumahera, Korine, o njegovom zdravstvenom stanju dospelo je u medije. Korina (49), koja je u braku sa najtrofejnijim vozačem Formule 1, više od dve decenije, u pismu nemačkom muzičaru otkrila je da je Majkl "borac" koji "neće odustati".

Ona je to napisala u pismu nemačkom muzičaru Saši Herhenbahu koji je komponovao himnu "Rođen da se bori" u Šumaherovu čast. Ovaj muzičar, Korini je poslao CD na kojem se nalazi pesma. Kaže, nije očekivao da će od Korine dobiti bilo kakav odgovor.

- Iskreno želim da ti se zahvalim na predivnom poklonu koji će nam pomoći da prebrodimo ova teška vremena - napisala je Korina u pismu.

- Svi znamo da je Majkl borac i da neće da odustane - dodala je ona.

Herhenbah je nemačkom magazinu Bunte otkrio da je dobio pismo od Korine i šta u njemu piše.

- Stvarno nisam očekivao da dobijem odgovor. Pismo je bilo rukom napisano. Napisala je da je zahvalna na poklonu i da im je pomogao u teškim vremenima - posvedočio je muzičar.

Ne zna se kada je Korina napisala to pismo, a pesma posvećena Šumaheru nastala je 14. decembra 2014. godine.

Šumaher, koji je sedam puta bio svetski šampion u Formuli 1, doživeo je nesreću tokom skijanja 29. decembra 2013. godine u francuskim Alpima, kada je pao i udario glavom o kamen.

Imao je nekoliko operacija nakon nesreće i proveo je šest meseci u komi. Iz kome se probudio u aprilu 2014. godine kada je prebačen iz bolnice u Grenoblu na privatnu lokaciju. Pretpostavlja se da se Šumaher nalazi u svom domu blizu ženevskog jezera.

Veruje se da se o njemu stara 15 lekara koji mu pružaju negu 24 sata, sedam dana u nedelji, koje porodica Šumaher nedeljno plaća 115.000 evra. piše Dejli mejl.

Korina je u vreme njegovog otpuštanja iz bolnice izdala saopštenje u kojem je navela da u javnosti neće govoriti o njihovom privatnom životu i da traži od svih da poštuju njihovu privatnost.

Zato se i veruje da je ovo pismo prva izjava o zdravstvenom stanju u kojem se nalazi vozač formule jedan.

Korina i Mjkl su se venčali 1995. godine i imaju dvoje dece Džin Mari i Mik. Džin voli da jaše konje kao njena majka Korina, a Mik (19) je krenuo očevim stopama i vozi za Formulu 3.