Celebrity News

Božićne čestitke britanske kraljevske porodice naišle su na OSUDU, evo i zbog čega (foto)

Božićne čestitke britanske kraljevske porodice naišle su na OSUDU, evo i zbog čega (foto)

Britanska kraljevska porodica poslala je građanima najlepše želje za Božić, ali njihove čestitike su podvrgnute oštroj analizi budnog oka javnosti.

Poklonici kraljevske porodice zamerili su čestitkama nekoliko stvari:

Fotošopirana Kamila

Princ Čarls i njegova supruga Kamila Parker nedavno su objavili svoju božićnu čestitku u vidu fotografije na kojoj srećni par sedi na drvenoj klupi, a Kamila je u istom aufitu koji je nosila za sedamdeseti rođendan svog supruga, pa se pretpostavlja da je čestitka fotografisana baš tada.

https://www.instagram.com/p/BrmRseNldJh/?utm_source=ig_embed

Vojvotkinja od Kornvola nosi belu haljinu dizajnerke Fione Klare, a par se nežno drži za ruke. Kako dobar deo britanske javnosti i nije preterano naklonjen Kamili, mnogi su im odmah zamerili preveliku količinu fotošopa.

Glasine su otišle toliko daleko da se oglasio i Teri Oboia, stručnjak za obradu fotografija, koji je izjavio da je slika obrađena ''suptilno'' te da su u fotošopu posvetljeni Kamilini podočnjaci, te da su poravnani nabori na odeći. Osim toga, boje su malo pojačane, ali sve ostalo nije obrađeno.

Mali princ u pogrešnim pantalonama

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su čestitku, na kojoj se pojavljuju sa svojih troje dece, a maleni princ Luis prvi put se nalazi na čestitki.

https://www.instagram.com/p/BrXYSdHFcz-/?utm_source=ig_embed

Poznavaoci pravila na dvoru i njima su našli zamerke. Naime, najstarije dete , princ Džordž, pojavljuje se na slici u dugim pantalonama, a kraljevska pravila nalažu da prinčevi u svakoj prilici moraju nositi kraće pantalone.

Meganina sestra opet u akciji

Princ Hari i Megan Markl objavili su čestitku u obliku nove slike s njihovog venčanja. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa slikani su s leđa tokom večernje zabave u kući Frogmor. Mladi par posmatra vatromete. Sve bi bilo u redu da se u igru opet nije upetljala Meganina sestra Samanta.

- Zanimljivo da vojvotkinja i vojvoda od Saseksa imaju okrenuta leđa na slici. Jesu li ih okrenuli celom svetu ili samo porodici Ragland i Markl? Tužno!

https://www.instagram.com/p/BrXYWCsl0jR/?utm_source=ig_embed

- Pravi božićni duh! - poručila je Meganina sestra na Tviteru. Čini se da je nju duh Božića stvarno zaobišao.