Celebrity News

Branislav Lečić se RAZVEO PRE DVE GODINE, A SADA GA ŽENE SALEĆU NA ULICI: Obožavateljkama nikada nisam oskudevao

Branislav Lečić se RAZVEO PRE DVE GODINE, A SADA GA ŽENE SALEĆU NA ULICI: Obožavateljkama nikada nisam oskudevao

Tokom prethodnog vikenda u Zagrebu je održana premijera serije “Pogrešan čovek” koja slovi za glavnog aduta na hrvatskim malim ekranima.

Jedna od uloga dodeljena je glumcu Branislavu Lečiću, a on je na pitanje brojnih novinarskih ekipa poručio da danas u 63. godini i te kako vodi računa o sebi, jer je i dalje predmet interesovanja brojnih žena.

- Moram da vodim brigu o sebi. Na prvom mestu zbog profesije. Imam sigurno 13-14 predstava mesečno. Nije zezancija. I fizički je i mentalni napor, a i emotivni, i moraš biti u kondiciji. To je jedan razlog, a drugi je genetika. Ta muška linija i po majci i po ocu je dobrodržeća. A ima tu i treća stvar, a nekome je ona prva. Ja sam duhovno mlad. Ne prihvatam završene stvari kao konačne, družim se mnogo sa mladima i zanima me kako oni percipiraju ovo doba. A moram priznati da i dalje jako volim žene, pa sebi ni iz tog razloga ne mogu da dopustim stomak - iskren je Lečić.

- Obožavateljkama nikada nisam oskudevao, ali ni meni interesa za žene nikada nije manjkalo - rekao je kroz osmeh Lečić prisutnim medijima.

Međutim, dodao je da ga sve više interesuju novi pravci u glumi i da mu je svaka nova uloga izazov u kojem ima samo jedan čilj, da se dokaže:

- I to ne samo u smislu različitih karaktera nego i u području medija, od filma, drame, serija, čak i animiranog filma, radiodrama... Sve što je vezano za moj posao nije mi strano. A sapunica, ako se ne podcenjuje i malo ozbiljnije promatra, daje ti ono što ti ne može dati ni pozorište ni film, a ni neka kraća serija. Ovako postaneš deo gledateljeve svakodnevice, njegova porodice, naravno ako se vežu za tebe, osete emociju. A za mene je to vrlo ozbiljan zadatak - objašnjava Lečić.