Celebrity News

Branka Katić ponovo pred domaćom publikom: Ovo je razlog ZBOG KOG JE TOLIKO VOLIMO

Branka Katić ponovo pred domaćom publikom: Ovo je razlog ZBOG KOG JE TOLIKO VOLIMO

Serijal “Ujka novi horizonti” je nastavak legendarne serije „Mile protiv tranzicije“. Serija od trideset dvadesetominutnih epizoda biće prikazana od jeseni na televiziji Nova S.

Autor i scenarista popularne serije je Srđa Anđelić, glavnu ulogu Ujke tumači Nikola Đuričko, a Ujkinu sestru bliznakinju Macu (Miletovu suprugu) Branka Katić. Zanimljivo je da se u nastavku neće pojaviti Zoran Cvijanović, koji je u tri ciklusa serijala tumačio Mileta.

- Mile nas je napustio na neko vreme. Mi se nadamo da će se vratiti, ali sada nam je u priču došao moj brat blizanac Ujka. Već prvog dana snimanja Nikola Đuričko nas je zasmejavao do suza. Inače nije lako biti duhovit, ali trudimo se. Srđan Anđelić je napisao interesantan tekst prepun neočekivanih obrta. Mi sada gradimo naš bratsko-sestrinski odnos i Đuričko je fantastičan glumac. Ovo je prvi put u životu da smo Nikola i ja u prilici da radimo zajedno. Upoznali smo se još u Omladinskoj dramskoj grupi Radio Beograda. Znamo se ceo život i volim ono što on radi - započinje priču za "Blic TV magazin" Branka Katić, koja kaže da je ranije volela da gleda seriju "Mile protiv tranzicije" i da se baš raduje ovom snimanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Nadaždin (@milosnadazdin) on Apr 25, 2018 at 10:15am PDT

Pre nekoliko dana je završila i snimanje serije "Grupa" u kojoj tumači lik žene koja je nesrećnim slučajem ubila muža.

- Bila je zlostavljana i u pokušaju odbrane, ubija muža. Završava u zatvoru, a nakon šest godina izlazi na slobodu gde je čeka kćerka. O svom detetu mora mnogo da nauči, ali i o tome kako da postane autoritet u svojoj porodici i kako da izvadi dete iz svega onoga u šta se nesrećno uvalila. To je jedna manja uloga, ali veoma interesantna.

Iako godina živi i radi u Engleskoj, Branka je ostala jedna od omiljenijih domaćih glumica.

- Ja sam uvek volela da radim u Srbiji i ljubav koju dobijam ovde od publike ne verujem da ću ikada imati, niti želim da imam bilo gde drugo. Veoma sam zahvalna publici što voli moj rad.

I pored velikog uspeha u inostranstvu, Branka je ostala ona divna i lepo vaspitana devojka iz komšiluka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinema in Photos (@cinema_cut) on Mar 9, 2019 at 4:17pm PST

- Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost zato što vas svi prepoznaju i svi uvek gledaju kako izgledate i s kim ste. Ja sam još kao mnogo mlađa osoba shvatila da je bitno da znam ko sam i šta volim, a sve ostalo nekako ide uz taj posao. Jednostavno, ne bavim se ovim poslom da bih bila popularna, već mi je bitno da ti likovi koje glumim komuniciraju sa publikom.

Katićeva je snimila film "Moli" rediteljke Sali Poter, a radi i nastavak filma koji se ranije zvao "Kingzmen", a sada je radni naslov "Autfit" i u kome igra poslednju rusku caricu. Upravo je u Engleskoj završeno i prikazivanje serije "Klining ap" koju je snimala.

- Volim da se bavim svojim poslom bilo gde, ali lakoća koju imam na našem jeziku i saradnja sa kolegama sa kojima sam i rasla i koje izuzetno volim i poštujem mi je uvek srcu draga - kaže Branka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anouka (@jadeanouka) on Jan 30, 2019 at 3:15am PST