Celebrity News

Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje supruge koju je voleo 50 godina

Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje supruge koju je voleo 50 godina

Glumac Branko Milićević Kockica oprostio se od svoje dugogodišnje ljubavi i supruge Slobodanke Cace Aleksić potresnom porukom.

- Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko - poručio je glumac u čitulji.

Rediteljka Caca Aleksić, koja je preminula 14. avgusta, biće sahranjena u subotu, 17. avgusta u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Pre sahrane, u njenom Pozorištancetu "Puž" biće održana komemoracija koja počinje u 11.30 časova.

– Kada su naše svađe u pitanju, mogu da budem iskren jer nisu nikakva tajna. Polje sukoba skoro da je nepregledno – kuda ćemo na letovanje, da li da prodamo stari auto, šta ćemo sutra za ručak, koji ćemo film zajedno gledati, šta mislimo o nekoj knjizi ili predstavi, a i u pozorištu često ima oštrih sukoba. Jednom je u predstavi bio nov glumac koji nije znao naš metod rada. Već na trećoj ili četvrtoj probi tako smo se posvađali da je proba prekinuta. Caca i ja napustili smo salu, a on je uzdahnuo, počeo da se pakuje da bi otišao i rekao: “Šteta što se ovako završilo, a baš nam je lepo krenulo”. Zapanjio se kada smo se posle petnaestak minuta vratili i nastavili kao da ništa nije bilo - objasni je jednom prilikom Branko odnos njega i Cace.