Celebrity News

Bred Pit misli da za Anđelinu ne postoji "onaj pravi", a evo i zbog čega

Bred Pit misli da za Anđelinu ne postoji "onaj pravi", a evo i zbog čega

I dok su Breda Pita povezivali sa mnogim cicama od kada se rastao sa Anđelinom Džoli, izgleda da ovaj zavodnik misli da se to neće desiti njegovoj bivšoj supruzi i da sumnja da za nju postoji "onaj pravi".

Njihov raskid bio je hladan tuš svima koji veruju u ljubav,  a izgleda da Bred (53) i Anđelina (42) još uvek nisu dospeli na "listu prijatelja" jedan kod drugog.

O tome govori i ono što je izvor blizak paru rekao za HollywoodLife.com.

Naime, Bred ne misli da će se Anđa ponovo udavati i imati ljubav svog života.

- Bred sumnja da će Anđelina imati uspešan brak nakon što je njihov propao. On iz iskustva zna koliko je teško i izazovno biti deo njene porodice. Glumac je dao sve od sebe i i dalje ne shvata da to nije bilo dovoljno i da nisu uspeli da ostanu zajedno - izjavio je izvor i dodao.

- Bred shvata da je za najbolje, najzdarvije i dugotrajne odnose potrebno mnogo kompromisa, ali i da ko god bude želeo to da ostavri sa njegovom bivšom suprugom, moraće da se odrekne mnogo toga kako bi se uklopio u njen život.

Podsećamo, šuška se da se Pit zaljubio do ušiju u mladu talentovanu koleginicu Elu Pernel kojoj je dao ulogu u svojoj novoj seriji.

Mnogi su mišljenja da 21-godišnja Ela liči na Anđelinu, a to možete proveriti OVDE.