Celebrity News

Bred Pit NIKADA ISKRENIJI: Šta mu je pomoglo da prebrodi razvod?

Bred Pit NIKADA ISKRENIJI: Šta mu je pomoglo da prebrodi razvod?

Holivudski zavodnik Bred Pit, kome godine samo dodaju na šarmu, sada je prvi put govorio o svom putu ka oporavku, nakon razvoda od koleginice Anđeline Džoli.

Slavni glumac je u intervjuu za The New York Times ispričao da se, nakon što je glumica podnela zahtev za razvod u septembru 2016. godine, priključio grupi anonimnih alkoholičara.

- Stvari su otišle predaleko, zbog čega sam sebi oduzeo pravo da konzumiram alkohol. Bio sam u prostoriji sa mnogo muškaraca, koji sede u krugu i pričaju iskreno o svemu, na način sa kojim se nikada do tada nisam susreo. To je bio siguran prostor, u kome je bilo malo osuđivanja, a samim tim ne osuđujete ni sebe - rekao je umetnik koji je oduševljen što uprkos tome što je poznata ličnost, niko iz grupe nije prodao njegovu priču tabloidima.

- Ima nešto oslobađajuće u činjenici da možete da podelite ružne strane sebe sa drugima. Cenio sam to - bio je iskren glumac.

Inače, Bred Pit je u jednom intervjuu 2017. godine ispričao da je imao problema da ostane trezan.

- Ne pamtim dan od koledža, a da nisam pio bar jedn piće. Mogao bih da popijem celog Rusa sa vodkom, bio sam profesionalac. Bio sam dobar u tome. Srećan sam što sam stavio tačku na to - kazao je.