Celebrity News

Bred Pit upoznao novu devojku sa decom, Anđelina kipti od besa!

Bred Pit upoznao novu devojku sa decom, Anđelina kipti od besa!

Holivudski zavodnik Bred Pit viđen je pre nekoliko nedelja na izložbi u jednoj umetničkoj galeriji u društvu koleginice Alije Šokat.

Naravno, nakon toga su odmah počela nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi.

Iako se, nakon ovih trvdnji objasnilo da su njih dvoje “samo prijatelji” sada magazin Woman’s Day piše kako je zgodni glumac svoju “prijateljicu” upoznao sa svojim roditeljima.

– Bredovi roditelji su vrlo konzervativni ljudi tako da je on sa ovim podvigom mnogo reskirao. Naime, on je u njihovu kuću doveo devojku o kojoj oni ne znaju ništa, ali im se ona mnogo dopala. Alija je kul, mirna, čvrsto stoji na zemlji i nimalo nije zaluđena Bredovom slavom. Baš takva žena mu i treba nakon katastrofalnog bračnog brodoloma – rekao je izvor a piše Story.hr.

Sada nakon ove prijatne večere sa roditeljima, koji su je sjajno prihvatili, Bred je simpatičnu Aliju upoznao i sa decom i više nema sumnje da su Bred i Alaja u emotivnoj vezi. Međutim, na ova saznanja glumčeva bivša supruga Anđelina Džoli imala je burnu reakciju...

— Ona je ekstremno zaštitnički nastrojena prema njima i u njenim očima nijedna žena nikad neće biti dovoljno dobra da im bude maćeha — naročito ne tako brzo. Besna je. Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima — objasnio je izvor.

On je dodao da je Anđelina van sebe od besa i da je čak zapretila Bredu da neće dopustiti deci da s njim provedu ni njegov rođendan, 18. decembra, ni Božić ukoliko Alaja bude tu.