Celebrity News

Bred Pit u septembru stiže u Beograd?

Bred Pit u septembru stiže u Beograd?

Velika holivudska zvezda, Bred Pit, u septembru bi trebalo da poseti Beograd. Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", za to postoje velike šanse, a sa agentima čuvenog glumca pregovara jedan srpski biznismen koji nudi 400.000 evra za samo 24 sata glumčevog boravka u Srbiji.

Pregovori, kako se navodi, traju već nekoliko nedelja i do kraja meseca će znati da li je dogovor postignut i kog datuma Bred stiže u prestonicu. Inače, holivudski glumac bi trebalo da prisustvuje na jednoj velikoj zabavi, ali i na sastancima o budućim projektima u filmskoj industriji. Ukoliko sve bude išlo po planu, Bred će u Beogradu provesti samo 24 sata, biće smešten u hotelu u centru Beograda, a obezbeđenje će biti na najvišem nivou.

Pitu bi ovo bila druga poseta Beogradu. On je u prestonici boravio kada je bio nepoznati glumac. U to vreme imao je samo manju ulogu u seriji „Dalas“. Došao je da poseti reditelja Božidara Nikolića, s kojim je ranije u Budvi snimao film „Tamna strana sunca“, gde mu je majku glumila Milena Dravić.

Ljubavni jadi holivudskog zavodnika

Pored velikih uspeha na profesionalnom planu i nedavnim osvajanjem najveće filmske nagrade - Oskar, čuveni glumac je neprestano u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života.

Svetski mediji neprestano pokušavaju da otkriju detalje o navodnoj ponovnoj vezi bivših supružnika Breda Pita i Dženifer Aniston, kao i informacije koje se tiču usvajanja deteta.

Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Nakon spekulacija da su 1. januara Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko kako bi usvojili dete, ovi navodi ispostavili su se tačnim.

Budući da su tajno posetili sirotište po nazivom “Casa Hogar Sion”, u Tihuani gde su oboje primećeni dan posle dočeka Nove godine kako prenosi “Star” magazin, Bred Pit i Dženifer Aniston usvajaju devojčicu.

Prema pisanju "Life & Style" magazina, čuveni glumački par trenutno rešava papirlogiju, a neimenovani izvor za pomenuti magazin tvrdi da su Bred i Dženifer već izabrali ime deteta.

- Izabrali su vrlo slatko i jednostavno ime sa posebnim značenjem - Džordžija - rekao je izvor i dodao da je devojčica nazvana po Džordžu Kluniju koji je igrao presudnu ulogu u njihovom pomirenju.

- Njihova srca su ispunjena. Uzbuđeni su zbog novog poglavlja u njihovim životima - rekao je izvor i naglasio - Ona će biti sjajna majka.

Napise medija podstakla je i nedavna izjava Dženifer Aniston u kojoj je nagovestila da je spremna da bude majka.

- Zamišljam scene u kojima vidim okean, čujem smeh i decu kako trče, osećam miris kuvane hrane. To je radosna slika u mojoj glavi - rekla je glumica.

Nevolje u raju: Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

Ipak, sa druge strane ima i onih medija koji tvrde da su nevolje u odnosu čuvenih glumaca prerano krenule. Nakon što su američki mediji nedavno pisali kako je Dženifer Aniston odlučila da se odrekne alkohola i to sve zbog Breda Pita koji je lečeni alkoholičar, prema poslednjim navodima “Globe-a”, čini se da ipak nije sve prošlo idealno.

Kako se pretpostavlja, alkohol je glavni problem u njihovom odnosu, jer Dženifer ne toleriše da joj neko sugeriše šta je dobro, a šta loše po nju.

Ponovo, neimenovani izvor izneo je neke tvrdnje zbog čega se Bred Pit i Dženifer Aniston na dodeli Oskara nisu pojavili zajedno.

– Bred je hteo da povede Dženifer kao pratnju na dodelu Oscara, ali pod uslovom da se odrekne alkohola. Međutim, iako podržava to što je on “čist” već godinama Dženifer Aniston ipak ne želi da se odrekne alkohola. Ona u piću uživa svakodnevno i nije htela da pristane na ovu “ucenu” – ispričao je izvor za "Globe" i dodao:

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

– Lepo su krenuli i bili su spremni da ponovo celom svetu saopšte da su obnovili ljubav, ali ih je svađa zbog alkohola u potpunosti unazadila.

Kako ponovo ističe izvor Dženifer ne želi da dozvoli da joj neko kontroliše život, a ponajmanje Bred Pit, kao lečeni alkoholičar koji povrh svega, kako navode strani mediji ponovo koristi marihuanu.