Celebrity News

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

Holivudski miljenik Bred Pit na dodeli NBR filmskih nagrada zahvalio je kolegi Bredliju Kuperu koji mu je i uručio priznanje za pomoć koju mu je pružio kada mu je bila najpotrenija.

Pit je održao govor na pomenutom događaju i neočekivano se osvrnuo na svoju borbu sa zavisnošću od alkohola.

On je rekao da je Kuper divan otac i odličan prijatelj, pomenuvši da je Kuper požurio da stigne na taj događaj pošto je prethodno uspavao ćerku, prenosi N1.

- Prestao sam da pijem zbog ovog čoveka, i svaki dan je srećniji od tada - dodao je Bred Pit koji se odlučio na ovaj korak nakon razvoda od Anđeline Džoli, a koji u javnosti nije mnogo govorio o tome.

Dženifer Aniston i  Bred Pit

Podsećamo, nekadašnji ljubavni par glumci Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo su se našli nedavno u centru pažnje medija, i to na dodeli Zlatnih globusa.

Naime, nakon što je Bred Pit dobio nagradu u kategoriji za najboljeg sporednog glumca u filmu ‘Bilo jednom u Holivudu’, sve su oči bile uprte u Dženifer i pomno se proučavao svaki njen pokret u nadi da ćemo otkriti da li iza njenog pogled stoji nešto više od običnog ponovnog prijateljstva ovog para.

Bredovu nagradu Dženifer je podržala gromoglasnim aplauzom, a nikome nije promakao ni njen smeh u trenutku kada se Bred Pit našalio u vezi svog ljubavnog života, prenose novosti.rs.

Bred je u svom govoru prokomentarisao zašto na dodelu nije poveo pratnju:

– Hteo sam da povedem mamu, ali na kraju ipak nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom koja stoji pored mene, pa bi to bilo malo čudno – rekao je Bred, a kamere su uhvatile kako se Dženifer u tom trenutku nasmejala. Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE