Celebrity News

Brena i Boba uživaju u Dubaiju za Božić, a nećete pogoditi ko im pravi društvo (foto)

Brena i Boba uživaju u Dubaiju za Božić, a nećete pogoditi ko im pravi društvo (foto)

Pevačica Lepa Brena dočekala je Novu godinu radno u Beogradu, ali je zato odlučila da za Božić ode daleko od kuće i provede ga u Dubaiju odmarajući.

Ona se na ovu luksuznu destinaciju uputila sa suprugom Bobom Živojinovićem, kao i snajkom, suprugom Bobinog sina FilipaAleksandrom Prijović i njenom mamom Borkom Mihajlović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jan 7, 2020 at 2:11pm PST

Kako se čini na društvenim mrežama, tri dame nisu propustile ni noćne izlaske na ovoj glamuroznoj destinaciji, što su i podelile na Instagramu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) on Jan 7, 2020 at 1:23pm PST

Naime, Lepa Brena i Aleksandra su svima otkrile i neke od znamenitosti Dubaija, pa pokazale šta obilaze i kako uživaju u ovom odmoru.

Podsećamo, Lepa Brena i njen surug Boba Živojinović  od prošle godine živi u vili na Bežanijskoj kosi samo sa sinom Viktorom, dok su se Bobin sin Filip i zajednički Stefan odselili prošle godine.

Brena je tako nedavno priznala da jedva čeka da se i Viktor osamostali i da se raduje da ima više vremena za sebe i muža.

– Ne plašim se da ostanem sama sa Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da deca odu što pre od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s decom bude mnogo bolji, zdraviji i sa više poštovanja. Ne želim da ih gušim, a i došlo je vreme da Boba i ja napokon imamo vreme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena deci – priznala je Brena nedavno za domaće medije i dodala:

– Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim – objasnila je folk zvezdai tada  i nasmejala sve izjavom da joj Boba dozvoljava da popije samo jednu čašu vina kada izađu, a evo i zbog čega.

– Tu nisam za primer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše – zaključila je Brena prošle godine za Vip.