Celebrity News

Brena progovorila o ''razvodu'': Ja sam uvek kolateralna šteta

Autor: | 09/11/2017

Brena progovorila o ''razvodu'': Ja sam uvek kolateralna šteta

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović imaju bračnu krizu i rastaju se - priča je koja već neko vreme kruži estradnim krugovima. Šuškalo se kako Boba često maltretira pevačicu, ali sada je ona odlučila da tome stane na kraj.

Prelep jubilej: Brena i Boba slave 30 godina ljubavi

- Zbog uspeha Granda i naših emisija ja sam uvek kolateralna šteta: ili kradem struju, ili sam maltretirana… Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu ''odozgo'' i koja je uspela preko neke veze. Na žalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena s malo većim koeficijentom inteligencije što se kod nas teško oprašta. Volim da kažem: svako ko je normalan ovde, zapravo nije normalan - rekla Brena i dodala da li je ikada razmišljala o razvodu:

Uz ljubav izdrzis sve❤️??????? ・・・ 30 godina poznavanja!❤26.10.1987 #lepabrena @lepabrenaa #bobazivojinovic

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 26. Окт 2017. у 2:30 PDT

- Brak je za mene sveta oaza mira i najbolji prijatelj života. Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čoveka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što radi bio najbolji. Taj se trend nastavio i u braku, što nas je verovatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata usmereni jedno na drugo - otkriva Brena za magazin Glossy.

Lepa Brena o braku sa Bobom: Volimo da budemo zajedno, ali i da svako ima svoju slobodu

7.12.1991 Bgd???

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 26. Сеп 2017. у 4:00 PDT