Celebrity News

Brenina velelepna jahta na meti lopova (foto/video)

Autor: | 17/07/2017

Brenina velelepna jahta na meti lopova (foto/video)

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović nedavno su mogli da ostanu bez svoje jahte od 100.000 evra, koja je usidrena u Rijeci u Hrvatskoj.

Pevačicino plovilo bilo je na meti lopova, koji su planirali da je otmu i to iz čistog hira - da bi se njome provozali po Jadranu, saznaje Kurir.

- Radi se o grupi mladića, zapravo o trojici lokalnih adolescenata koji ordiniraju po Hrvatskom primorju i otimaju jahte koje su usidrene u Rijeci i Opatiji. Nisu oni klasični lopovi, već klinci koji vole skupe igračke i avanturu. Nekoliko puta im je to prošlo, pa im se osladilo. Nedavno su imali pik na Breninu jahtu, pa su oko nje obitavali nekoliko dana. Želeli su da je ukradu na nekoliko sati - priča dobro obavešteni izvor iz Rijeke.

Prema njegovim rečima, lopovi nisu uspeli u svojoj nameri jer su ih čuvari oterali.

- Jedan od te trojice se hvalio u društvu kako im je malo falilo da maznu morsku zver srpske pevačice, ali su ih čuvari u poslednjem trenutku provalili. Kako i ne bi kad su se stalno motali oko plovila. Njima je do šale, ali to su ipak ozbiljne stvari. Ljudi su platili veliki novac za taj luksuz, a klinci bi da se vozaju - završava sagovornik ovog dnevnog lista.

Danas je bilo uzbudljivo ????

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 6. Јул 2016. у 9:58 PDT

Pevačica i njen suprug upravo uživaju na svom brodu, što je potvrdio Boba kada su ga novinari pozvali za komentar.

- Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu cele godine. Tako nešto nama ne može da se dogodi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo - poručio je Boba.

Inače, Brena i njen suprug jahtu vrednu 100.000 evra kupili su prošle godine.

- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama - rekla je pevačica tada za Kurir.