Celebrity News

Brigit Nilsen u 55. godini trudna po peti put

Brigit Nilsen u 55. godini trudna po peti put

Danska glumica, manekenka, voditeljica i pjevačica Brigit Nilsen trudna je s petim detetom. Srećnu vest da čeka prinovu 55-godišnja  objavila je na svom Instagram profilu.

Glumica je dugo pričala da želi još jedno dete, a sada se njena želja i ostvarila. U opisu objavljene fotografije pohvalila se da će u njihov dom uskoro stići novi član.

- Porodica raste - kratka je poruka glumice koja svakako govori mnogo i na koju joj pristižu brojne čestitke.

Za magazin "Bunte" prošle godine izjavila je da se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna.

Brigit i njen peti suprug upoznali su se 2003. godine, vjenčali su se 2006. godine. Brojni obožavatelji čestitali su joj na trudnoći.

Glumica bila u braku s danskim muzičarom Kasperom  od 1983. do 1984. godine s kojim je dobila prvog sina Žulijana. Drugi brak zaključila je s američkim glumcem Silvesterom Staloneom i trajao je od 1985. do 1987. godine, ali nisu imali decu.

Sina Killijana Markusa Nilsona dobila je 1989. godine u trećem braku sa zvijezdom američkog nogometa, Markom Gastinuom. Od 1990. do 1992. godine bila je u braku s američkim fotografom Sebastianom Kopelandom, a iz braka s bivšim vozačem utrka Raoulom Ortolanijem, koji je trajao od 1993. do 2005, ima dva sinove Raul Ajrton i Daglas Aron.

Nije poznato hoće li konačno dobiti kćerkicu jer nije još otkrila pol deteta.

Brigit se zbog karijere u mladosti preselila u Italiju gdje je postala jedna od najtraženijih manekenki.