Celebrity News

Čak Noris se uspešno oporavlja nakon dva snažna infarkta u istom danu

Autor: | 26/08/2017

Čak Noris se uspešno oporavlja nakon dva snažna infarkta u istom danu

Glumac Čak Noris (77) doživeo je u julu dva snažna infarkta u istom danu, u razmaku od 45 minuta, navode strani mediji.

Prvi napad imao je po povratku u sobu u hotelu u Las Vegasu u kojem je boravio sa suprugom. Odmah je prebačen u bolnicu, a tamo je doživeo još jedan srčani udar.

- Čakova supruga se prva prijavila i sa grupom otišla u hotelsku sobu oko 1:30 ujutru. Glumac je ostao na spratu gde je kazino, a zatim je i on otišao u sobu - priča jedan od zaposlenih na recepciji u pomenutom hotelu, prenosi portal Radar Online.

Negde oko 5:30 mu je pozlilo. S obzirom da se hotel nalazi u pustim delovima Nevade, legendarni Čak je prvo ambulantnim kolima prevežen 160 kilometara do Opšte bolnice "Grant“ u Hotornu.

Tu je doživeo još jedan srčani udar. Zatim je helikopterom prebačen u renomirani medicinski centar u Rinu, prešavši dodatnih 240 kilometara.

- Izgledalo je kao da se sve dogodilo u roku od 45 minuta. Bilo je toliko panično da je zaista teško utvrditi koliko je zaista trajalo - dodaje drugi izvor.

Portal navodi da se 77-godišnji glumac, baš kao i njegovi neuništivi likovi koje je celog života tumačio vrlo brzo oporavio i posle samo nekoliko dana je pušten na kućnu negu.

Sada se oseća dobro.