Celebrity News

Ceca danas slavi 44. rođendan, a Veljko i Anastasija imaju poruku za nju! (video)

Autor: | 14/06/2017

Ceca danas slavi 44. rođendan, a Veljko i Anastasija imaju poruku za nju! (video)

Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 44 godine, a kako su mediji pisali ona će za sve svoje prijatelje organizovati i slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Inače, kako navodi telegraf.rs na proslavi će pevati Milan Dinčić Dinča koji je goste zabavljao i na nedavno održanom Anstasijinom rođendanu.

A kako je osvanuo 14. jun i Cecin rođendan, čestitke su počele da pristižu, a putem Instagrama svojoj majci rođendan je čestitao i Veljko, koji joj je uputio emotivnu poruku.

- Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imao velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoj sin najviše - emotivno je napisao Veljko.

Објава коју дели Veljko Raznatovic (@vrsrb96) дана 13. Јун 2017. у 4:10 PDT

Ubrzo zatim oglasila se i Anastasija, koja je svojoj mami objavila muzičku čestitku uz identičnu tekstualnu poruku.

- Blistaj, blistaj zvezdo NAJVEĆA! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je TVOJ dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka - napisala je Anastasija.

Ceca je za emisiju "Scena" navela i šta je sama sebi poželela:

- Pored zdravlja, što mi je najbitnije, je nešto vezano za karijeru, jer pripremam novi album koji treba da izađe u junu sledeće godine, kada ću proslaviti 30 godina karijere. Taj jubilej je meni jako značajan i trudiću se da bude nešto spektakularno.

Izvor: Story.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, instagram

Komentari (0)

Loading