Celebrity News

Ceca iskreno o željama za 2020. godinu: Udaću se pre Anastasije

Ceca iskreno o željama za 2020. godinu: Udaću se pre Anastasije

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pričala je godini koja je za nama, ali i onome čemu se raduje u 2020., pa je novinarima priznala da ima jednu posebnu želju za sledeću godinu.

- Volela bih da se udam. Ostalo je još samo to da ostvarim, sve drugo već jesam - kazala je kroz smeh Ceca i dodala:

- Udaću se pre Anastasije, jer mora da se zna ko je stariji. Ona je još mlada, neka sačeka svoj red - rekla je pevačica za "Alo", pa potom objasnila da se šali.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 29. Сеп 2019. у 2:55 PDT

- To je nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi, da nađe pravog čoveka pored kojeg može da uživa u životu i oseća se kao princeza. Isto tako, kroz moje sazrevanje i životno iskustvo shvatila sam da za sreću nije neophodan muškarac i da sam zaista srećna sa svojom decom - rekla je Ceca za pomenuti list i nastavila:

- Ljubav se ne traži, ona se desi ili se ne desi. Kao i udaja. Nikuda ne žurim. Nisam neispunjena i nesrećna, iako nemam partnera. Naprotiv! Organizovala sam se onako kako sam želela i stvarno sam zadovoljna u svojoj koži.

Međutim, iako je veoma zadovoljna, pevačica priznaje i šta joj je to falilo u 2019..

- Imala sam izuzetne momente, sjajne koncerte, ogromnu posećenost… Ne volim mnogo da pričam o svojim poslovnim uspesima, više volim da dela govore. Ali ako me već pitate, zadovoljna sam godinom na izmaku. Volela bih da u 2020. malo više ukradem od leta i da se malo više odmaram. Godinama more i palme gledam samo na slikama - ispričala je kroz smeh Ceca za "Alo".