Celebrity News

Ceca Ražnatović bez kose oduševila Italiju! (foto)

Ceca Ražnatović bez kose oduševila Italiju! (foto)

Slika Cece Ražnatović danima je stajala u italijanskoj galeriji a da pritom niko nije znao da je to ona!

Naime, kako pišu domaći mediji, u Italiji u jednoj cenjenoj galeriji slika danima je bila izložena fotografija Cece Ražnatović bez kose, kao i njenog kolege, Olivera Mandića.

Kako se navodi, autorka ovog neočičnog slikaskog dela je Vukica Mikača, koja je ovom fotografijom prikupila brojne simpatije širom sveta.

— Neki od najtraženijih umetnika širom sveta raspitivali su se o fotografiji i svrstali su je među pet najboljih na svetu kada je ova forma u pitanju. Tako su komentarisali među sobom i pokušavali da dokuče da li je žena na fotografiji zaista ćelava ili je maska toliko dobro urađena — rekao je neimenovani izvor za list Blic.

Mnogi su se čak i u komentarima ovo tvita pitali zašto za ovu pesmu spot nikada nije izašao a snimljen je pre više od pet godina, međuti jedna informacija koja je osvanula u komentarima ovog tvira je da je spot režirao sin Marine Tucaković, koji je ubrzo nakon toga iznenada preminuo...

Ovim povodom oglasila se i Ceca, koja je rekla da je fotografija, još kada se prvi put pojavila, izazvala burne reakcije javnosti.

— Zaista se radi o jednom umetničkom delu, a to što se našla na izložbama svedoči o tome da i te kako vredi.

Naime, ova fotografija je nastala 2007. godine za potrebe snimanja spota za duet Cece i Olivera Vreme za ljubav ističe.

Podsetite se pesme: