Celebrity News

Ceca proslavila najvažniji dan u godni s velikim društvom (foto)

Ceca proslavila najvažniji dan u godni s velikim društvom (foto)

Velika radost u porodici Ražnatović

Godina koja nam je uskoro na izmaku, za porodicu Ražnatović bila je više nego plodna. Venčanje, vesti o prinovi, ali i Anastasijina karijera, definitvno su razlozi zbog kojih ova porodica može da bude srećna i zadovoljna.

Sinoć, folk zvezda Ceca Ražnatović ugostila je sinoć veliki broj javnih ličnosti, ali i prijatelja i rodbine, na krsnoj slavi Sveti Nikola.

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

Tu su bili Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Dragan Marković Palma i mnogi drugi, a veselje u Cecinom domu potrajalo je do kasno u noć.

Pored pozdrava, Ceca je najavila da za sada ima pet spremnih pesama, te da će u toku sledeće godine da izda album, prenosi "Srbija Danas".

S druge strane, njena ćerka Anastasija će svoj album prvenac objaviti u januaru, otkrila je folk diva.

Podsetimo se...

Svetlana Ccea Ražnatović je 24. novembra oženila sina Veljka i u svoju veliku porodicu primila njegovu izabranicu Bogdanu Rodić. Kako je otkriveno ranije, ovaj mladi bračni par čeka bebu a spekuliše se i da će mlada Veljkova supruga roditi sina. Ukoliko bude tako, zvaće se Željko. 

Pevačica je lak nedavno pričala o svojim naslednicima i njihovim poslovnim poduhvatima koji su počeli da idu uzlazom putanjom.

– Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma “Kukavica” i “Šta je to u tvojim vemana”, od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi – rekla je naša pevačica ekipi emisije “Ekskluzivno”.