Celebrity News

CELA SALA PLAKALA: Na KOMEMORACIJI Daliboru Andonovu Gruu okupila se ESTRADA, PRIJATELJI, PORODICA

CELA SALA PLAKALA: Na KOMEMORACIJI Daliboru Andonovu Gruu okupila se ESTRADA, PRIJATELJI, PORODICA

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je poginuo u ponedeljak tokom vožnje kajta u Zemunu, a u Domu omladine Beograda održala se komemoracija povodom njegove smrti.

Pored njegove supruge Danica Andonov, sinova Vuka i Relje, roditelja i brata, na komemoraciju u Domu omladine došao je veliki broj Gruovih prijatelja, kolega i poštovalaca kao bi se oprostili sa njim.

Potresna ispovest Gruovog druga: VETAR GA JE ODNEO BRZINOM 70 KM NA SAT, nismo mogli da ga stignemo

Među muzičarima koji su se pojavili bili su Slobodan Veljković Cobi, Marko Bulat, Igor Lazić Nigor, pevač grupe S.A.R.S. Žarko Kovačević, Nenad Knežević Knez, Boban Rajović, Sergej Ćerković i drugi.

Komemorativni skup obeležio je potresni govor Edina Škorića.

- Brate moj, ovih dana će svi citirati tvoje stihove, a ja brate neću. Sve te stihove smo već proživeli. Brate moj... Naučio si me da svakoga dana mogu da kažem da živim baš dobar život. Brate moj, pored tebe sam naučio šta je osmeh. Brate moj, neko je rekao - bojati se smrti gore je nego umreti, a ti se nisi bojao. Malo ko je imao tu privilegiju u životu i tu hrabrost. Brate moj, ostavio se tri velika bogatstva da sa našom braćom brinem o njima - Vuka, Relju i Danicu. Brate, nije te pobedio ni kajt, ni vetar, ni Dunav. Nisi otišao, ovde si u meni, u nama - rekao je bivši srpski odbojkaš Edin Škorić.

Dalibora pamtimo po mnogim hitovima kao što su "Biću tu", "I dalje me žele", "Pravi broj" i mnogim drugim...

Najveću popularnost stekao je devedesetih, a muzikom se bavio sve do danas. U suzama ostavio je suprugu i dva sina .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najcitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Sep 9, 2019 at 8:01am PDT