Celebrity News

Cela Srbija se pita da li se Lidija ZAISTA UDAJE I ZA KOGA: Ovo je PRAVA ISTINA!

Cela Srbija se pita da li se Lidija ZAISTA UDAJE I ZA KOGA: Ovo je PRAVA ISTINA!

Kao bomba odjeknula je vest da se Lidija Vukićević ponovo udaje, a evo šta ona sada kaže na to.

Vest da će glumica Lidija Vukićević (56) stati na ludi kamen, a ceremonija biti obavljena u najstrožoj tajnosti, obišla je celu zemlju, a svi su se naročito zainteresovali za identitet mogućeg mladoženje, kojeg Lidija čuva u strogoj tajnosti.

Podsetimo, Lidija je donedavno tvrdila da se više nikada neće udavati, jer voli slobodu iznad svega, zbog čega je vest o mogućoj udaji dodatno iznenadila ljude.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 7. Окт 2018. у 9:32 PDT

- Ne krijem ga, već je to moja intima, onog trenutka kada to bude izašlo u javnost, više to nije moje. Želim lep oreol da stavim oko toga. Ljudi su skloni komentarima, da ogole nešto što je meni lepo. Upoznali smo se na jednom putovanju, ali ono što je bitno jeste to da je on slikar i da mi to jako prija. Slično razmišljamo, voli slobodu, umetnik je, ne guši me i ne davi. Imamo savršenu komunikaciju. Volimo iste stvari - otkrila je svojevremeno glumica.

Na pitanje šta je na kraju istina i da li će biti venčanja ona kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 8. Окт 2018. у 9:24 PDT

– Ma ne. Partner i ljubav u mom životu postoje, ali nikad više ne bih ulazila u brak, tako da nisam promenila stav po tom pitanju - otkrila je Lidija u intervjuu za "Blic Ženu".

Podsetimo, glumica je već bila u braku od 1991. do 2000. godine, i to sa nekadašanjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, sa kojim ima i dvojicu sinova Andreja i Davida.