Celebrity News

“Celebrities Only”: Magazin “Story” u zvezdanoj atmosferi obeležio trinaesti rođendan! (FOTO)

“Celebrities Only”: Magazin “Story” u zvezdanoj atmosferi obeležio trinaesti rođendan! (FOTO)

Večeras se održao tradicionalni Story Celebrities Only party 2018! 

Magazin "Story" danas je obeležio ulazak u 14. godinu postojanja na srpskom tržištu, a najvećoj zabavi u gradu prisustvovale su gotovo sve najpoznatije ličnosti ove zemlje. Ekskluzivnost i pouzdanost informacija, jedinstven pristup, inovativnost i kvalitet sadržaja, čine okosnicu rada ovog časopisa, što doprinosi tome da se Story ovoliko dugo nalazi u samom vrhu medijske scene.

Od juna 2017. ovo prestižno izdanje našlo se pod okriljem Color Press Group, najvećeg izdavača magazina u regionu. Zato ni malo ne čudi što se veliki broj zvezda večeras skupio u Top of the Hub restoranu, sa jednim ciljem, a to je da nazdravi za magazin "Story".

Kako je generalni sponzor žurke i veliki prijatelj magazina “Story” kompanija Huawei, večeras će biti pravi trenutak da se najavi i jedan do sada neviđen projekat kojim Huawei kao brend želi da se zahvali svim korisnicima u Srbiji i regionu na poverenju i uspehu.

Naime, kompanija 22. decembra u Štark Areni organizuje veliki HUAWEI MATE (mejt) BLACK AND WHITE PARTY za koji besplatan ulaz imaju svi Huawei korisnici i njihov MATE, odnosno prijatelj kog žele da povedu sa sobom.

Zbog svog velikog hita "Savršen par" verujemo da je većina očekivala da će se ćerka naše najpoznatije pevačice Cece Ražnatović pojaviti sa svojim savršenim parom, međutim na žurku magazina Story, Anastasija Ražnatović pojavila se sama, doterana i lepša nego ikad.

Dah nam je svojom pojavom oduzela i prelepa Sofija Milošević.

 

Na najbolju žurku u gradu zatim su stigli i Marko Bulat u pratnji svoje lepše polovine, Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem kao i Ivana Đorđević, voditeljka Grand Magazina..

Prelepe toalete poznatih dama definitivno su must have ove večeri a to su nam ovog puta dokazale svakako sjajna Minja Miletić, prelepa Maja Nikolić i neobična Dijana Janković DIDI  koja je na party došla u nesvakidašnjem izdanju...

Ceo događaj možete pronaći na Instagramu uz hashtag #storyparty2018...

Glavna i odgovorna urednica Story magazina Nadežda Jokić i direktorka Nataša Vulin zajedno sa fotografima dočekuju goste uz dobro vibraciju i raspoloženje...

Ne možemo a da se ne pomenemo da je veliku pažnju prisutnih izazvala i Bojana Barović koja se na ovogodišnjoem partiju pojavila u blagoslovenom stanju i izuzetnoj zelenoj večernjoj haljini.

Pored nje, ovaj događaj uveličali su i glumica Iva Štrljić, Vesna De Vinča, Knez, Žika Jakšić, Ognjen Amidžič i Danijela Dimitrovska kao i Marko Rokvić sa suprugom.

Zvezde ove sjajne večeri blistaju u pravom smislu te reči i velika je čast  rođendan proslaviti uz velika imena poput Nikoline Pišek, Dejana Milićevića, Tamare Paunović i mnogih drugih...

Na dođagaj sezone i dalje pristižu poznate ličnosti koje ponosno poziraju radoznalim objektivima fotografa a evo šta su upravo oni zabeležili poslednjih minuta Story Partija: Sara Jovanović, Tijana Dapćevič, Tijana Bogićević, Suzana Mančić, Bojan iz benda Leksington kao i modna kreatorka Suzana Perić, Snežana Dakić, Dajana Paunović i najpoznatiji voditeljski par Kristina Radenković i Marija Veljković takođe su uveličali ovaj prestižni selebriti događaj...

 

Objektivima ponosno su pozirali Ana Štajdohar i suprug Nikola Demonja, glumica Dragana Mićalović, Nikolina i Saša Kapor kao i prelepa Marina Visković i Milica Pavlović...

Kao i na svakom dobrom partiju muzika je neizostavna, a da zabave goste glamurozne Story žurke pobrinuo se Darija i Luna Bend...

Kako običaji nalažu gostima i prijateljima obratio se i predsednik Color Press Group, izdavača magazina Story, Robert Čoban i Nadežda Jokić glavna i odgovorna urednica istoimenog magazina te su svim prisutnima poželeli lepo veče i dobar provod.

Posebnu pažnu okupljenih dobila je jedinstvena Story staklena naslovnica iza koje su se svi fotografisali. Kako to izgleda možete pronaći na Instagramu uz hashtag #storyparty2018, a najlepša Story naslovna, odabrana od strane redakcije magazina, biće nagrađena do izlaska narednog broja.

Ali, naravno, iznenađenjima nikad kraja...

Ovo veče dodatno je uveličala i plesna grupa Ivana Mileusnića DARE TO DANCE koja je izvela svoj jedinstveni performans na podijumu večerašnje žurke.

U magičnom i nesvakidašnjem nastupu kroz ples i igru svetla prikazale su publici jedan broj magazina Story.