Celebrity News

Ceo svet je bio ubeđen da je UMRLA: Avril Lavinj je zbog užasne bolesti bila PRIKOVANA ZA KREVET, a sada se vratila

Ceo svet je bio ubeđen da je UMRLA: Avril Lavinj je zbog užasne bolesti bila PRIKOVANA ZA KREVET, a sada se vratila

Avril Lavinj se proslavila hitom Complicated, bila najveća tinejdžerska buntovnica uz koju su đuskale mlade generacije, a onda se povukla iz javnosti, promenila imidž i time podstakla bizarne teorije zavere.

Već 16 godina se na internetu šire glasine da se Avril Lavinj ubila 2003. godine i da ju je izdavačka kuća zamenila dvojnicom Melisom Valdelom.

Teorija kaže da se Avril na samom početku karijere teško nosila sa slavom, pa da je unajmila dublerku po imenu Melisa. Borba sa depresijom naterala ju je da sebi oduzme život, pa je Melisa u potpunosti preuzela njen identitet.

Ispostavilo se da ništa od toga nije istina kada se Avril nakon duge medijske ilegale nedavno vratila pod lupu javnosti.

Trenutno 34-godišnja muzičarka planira povratak na scenu, a u intervjuu za magazin Billboard progovorila je o karijeri i zdravlju, ali i ljubavnom životu.

Pre mesec dana objavila je singl Head Above Water u kojem je progovorila o borbi s bolešću koja se prenosi ubodom krpelja. Otkrila je da je počela da se oseća loše 2014. godine, bila je iscrpljena i umorna. Kako njena prijateljica Jolanda Hadid boluje od iste bolesti, počela je da sumnja da i ona boluje od istoga.

- Bila sam u krevetu je*ene dve godine - rekla je i dodala da je uzimala koktel nekoliko različitih antibiotika.

- Osećala sam se kao zatvorenica u svom telu. Prihvatila sam to da umirem - rekla je.

Iako se dvaput razvodila, ističe da ne žali zbog toga što se udavala, a svoje bivše muževe Derika Vibleja i Čeda Krogera opisuje kao dobre kanadske momke.