Celebrity News

Četiri zvezdice za štićenike centra “Zvečanska”

Autor: | 31/07/2017

Četiri zvezdice za štićenike centra “Zvečanska”

Već duži niz godina, Pink Media Group brine o štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Tako, sada već tradicionalno, direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, mališanima i njihovim vaspitačima omogućio je nezaboravno letovanje u hotelu sa četiri zvezdice u mestu Bjela u Crnoj Gori. Osim pokrivenih troškova puta, hrane i smeštaja, sva deca dobila su džeparac za boravak na moru kao i mnogobrojne poklone, slatkiše, odeću i opremu za plažu.

Nekima od njih ovo je prvi odlazak na more, dok su neki zahvaljujući porodici Mitrović, već imali prilike da uživaju na Jadranu prethodnih godina, te tako i mogućnost da svoje iskustvo podele sa drugarima.

Koliko je za njih odlazak na more značajan i nezaboravan trenutak u životu, govore nasmejana dečija lica dok im je Željko Mitrović koji je sa suprugom i porodicom došao da isprati mališane, poželeo da se i ove godine lepo provedu na moru.

Ovaj humanitarni gest porodice Mitrović, svedoči o tome da ništa nije važnije od dečije sreće, pažnje, ljubavi i brige o njima i da će se kao i do sada zalagati da svake godine štićenici beogradskih domova uživaju u poseti moru.

- Moja porodica i ja već tradicionalno vodimo svu decu bez roditelja iz svih beogradskih domova na more. Ove godine klince vodimo u Crnu Goru u Bjelu. Pripremili smo i korisne poklončiće za sve mališane, a naravno i nešto džeparaca! Ja sam imao tu sreću da mi detinjstvo bude najlepši i neponovljivi deo života i zato pokušavam bar malo da pomognem deci koja nisu imala tu sreću da rastu u toplini roditeljskog doma, i da im bar malčice i na bar desetak dana učinim život srećnijim i radosnijim - istakao je Željko Mitrović.