Celebrity News

Stefan Milenković postaje tata: Već brojimo dane! (foto)

Stefan Milenković postaje tata: Već brojimo dane! (foto)

Violinista svetskog glasa Stefan Milenković jedva čeka da ugleda svog prvenca. Pitanje je dana kada će se to dogoditi

 

Čuveni srpski violinista Stefan Milenković krajem januara ove godine putem svog naloga na Instagramu objavio je da će sa suprugom Goricom dobiti sina na proleće.

Muzičar koji je osvojio svet svojim talentom tada je istakao da se on i supruga neizmerno raduju prinovi i da će 2020. godina biti najbolja do sada. Otkrio je da beba stiže u aprilu, ali i da ime za malenog dečaka još nisu odabrali.

Talentovani violinista upravo se pohvalio i novom fotografijom sa svojom izabranicom i dodao da je pitanje dana kada će mališan doći na svet.

- U zadnjoj nedelji trudnoće, već brojimo dane! - napisao je Milenković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Apr 13, 2020 at 9:14am PDT

Roditeljstvo u pravom trenutku

Stefan nije strepeo da se zbog čestih nastupa  i obaveza neće ostvariti kao otac, pa je svojevremeno u intervjuu za magazin "Gloria" istakao da je spreman za tu ulogu.

- Postaću otac kad budem siguran da deci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema. Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Sad, da li sam spreman da budem otac, ne bih smeo da tvrdim, ali osećam se spremnijim nego ranije.

- Imao sam utisak, pokušaću da pronađem pravu reč, da dosad nisam bio pogodan. Deca su divna, smisao su života, i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svet može učiniti boljim - rekao je Milenković pre tri godine, dok je dve godine kasnije istakao da je siguran da će doći u pravom trenutku.

PROČITAJTE I: Stefan Milenković dobio nagradu „Dimitrije Mitrinović“ za izuzetan doprinos srpskoj kulturi

Venčanje u tajnosti

Čuveni muzičar, nekadašnje čudo od deteta, koji predivnu muziku stvara svojim magičnim prstima, takođe je za pomenuti list rekao i da će se potpuno posvetiti deci.

- Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena deci.

Podsetimo se, Stefan je mlad ušao u ozbiljnu vezu s Ani Aznavorian. Par je bio 11 godina zajedno, a od toga su 7 proveli u braku. Nastupali su zajedno i uprkos razvodu to čine i danas te se redovno čuju.

Sa drugom suprugom, gitaristkinjom Goricom Grozdanić poreklom iz Banjaluke u braku je od 2014. godine. Mladi violinista je po drugi put izgovorio sudbonosno “da” u Americi u tajnosti. Ipak, kasnije su napravili reprizu svadbe za porodicu i prijatelje.

Stefan je u supruzi Gorici, kako kaže, pronašao srodnu dušu, a muzika je sastavni deo njihovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jan 20, 2020 at 9:05am PST

Stefan i Gorica zajednički prebrodili težak period

Iako sada srećni i spremni na nove izazove, Stefan Milenković i njegova supruga Gorica zajedničkim snagama prošli su težak Stefanov oporavak od operacije kičme.

Budući da je muzika njegov život, u ovom periodu oporavka i bolova, najpoznatiji violinista, ipak, nije mogao da se potuno posveti sviranju.

Po nalogu lekara zbog jakih bolovima u leđima, otišao je na operaciju čiji je oporavak trajao duge dve godine.

- To mi je bila ogromna prepreka, kočnica za sviranje kojem sam posvetio ceo život. Želeo sam da povratim formu i okrenuo sam se jogi. U mom slučaju ispostavilo se da je tačna izreka “ono što te ne ubije, to te ojača – rekao je Stefan Milenković za magazin "Gloria".

Podršku supruge Gorice imao je u svakom trenutku, a jaka želja za oporavkom bila je glavni okidač da Stefan ponovo uzme violinu u ruke i zasvira u najglamuroznijim dvoranama ikada.

PROČITAJTE I: Kakva muzika, kakav glas: Božo Vrećo i Stefan Milenković predstavljaju „Revolution“ (video)

Stefan Milenković zajedno sa suprugom Goricom organizuje sve svoje aktivnosti

Kako ističe Stefan Milenković, on i njegova supruga povezani su na jedan neobjašnjiv način. Supruga je u njegove dnevne aktivnosti potpuno uključena i, kako kaže, Gorica ne samo da razume, već i podržava sve što radi nekadašnje čudo od deteta.

- Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divne godine zajedničkog života. Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu – dodao je Stefan Milenković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 7, 2019 at 12:10pm PDT

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading