Celebrity News

Da je muškarac, zabavljala bi se samo sa ZRELIM ŽENAMA a sada je bez zadrške rekla kakvi frajeri je UOPŠTE NE PRIVLAČE!

Da je muškarac, zabavljala bi se samo sa ZRELIM ŽENAMA a sada je bez zadrške rekla kakvi frajeri je UOPŠTE NE PRIVLAČE!

S obzirom da je nedavno na spektakularan način proslavila jubilarni 50. rođendan, novinari su je odmah pitali kakav je osećaj doći do ove životne brojke, a onda su se ređala i ostala pitanja.

- Mogu vam reći da nisam imala tremu i da uopšte nemam problem sa tih 50. Imala sam mnogo veći problem kad je trebalo da napunim 30, to su valjda one mladalačke zablude da vreme odmiče. A sada kad imam 50, poručujem onima koji imaju 30 da se uopšte ne brinu. Sa druge strane, ja sam u dobroj fazi života, zadovoljna sam, odradila sam ono što je neophodno da se uradi pre 50. godine, pre isteka biološkog sata. Postala sam majka, izgradila sam karijeru, ostvarila sam se u partnerskom odnosu. Mogu da kažem da se sada osećam najbolje u žviotu. Načisto sam sa mnogim zabludama kojima sam ranije robovala, a da toga nisam bila ni svesna. Smatram i da imam mnogo smisla za humor i da na život gledam sa više lakoće i optimizma nego ikada pre - rekla nam je Snežana.

Zanimalo je sa kojim se to predrasudama borila.

- Mladi ljudi imaju zablude u vezi sa partnerskim odnosima, roditeljima, u vezi sa samim sobom, izgledom, uspehom i tako dalje. Mislim da sam sa time raščistila i da sada, bez lažne skromnosti, mogu da kažem da sam stvarno top riba (smeh). Ali tu je fizički aspekt sasvim sporedan, ja govorim o stanju u mojoj glavi koje se reflektuje i na mom licu - istakla je i dodala:

- To što sam napunila 50 godina nije mi teško palo i zbog toga što sam fit. Nisam zanemarila sebe ni u jednoj fazi života. Imam ujednačen režim ishrane, krećem se, dosta dosta hodam, ali idem i na treninge. Podvrgavala sam se i raznim tretmanima protiv celulita, za zatezanje kože. Ponekad, znate, nisu dovoljne dijete i treninzi.

Snežani celulit nikad nije bio veliki problem, ali je kombinacija dijete, vežbanja i tretmana neophodna svakoj ženi bez obzira na to koliko ima godina. Pa ako "sa 50 želite da pozirate u bikiniju", znate šta vam je činiti.

Iskreno o mlađim i starijim muškarcima

Njenu atraktivnost, kako nam je rekla, primećuju muškarci raznih godina.

- Biću iskrena, zaista ne pronalazim privlačnost na muškarcima koji imaju 60 i kusur. Ja bih volela da nije tako, smatram da to jeste moj broj, ali u ovoj zemlji je gotovo nemoguće naći frajera koji je u dobroj formi i ima preko 50. Mogu da razumem zbog čega muškarce privlače mlada zgodna tela pa i žene privlače mlada zgodna tela. Zašto bi nekog privlačio neki deda koji je zapustio svoje zube ili ima krvu kičmu ili ima stomak ili mu visi salo ili nema mišiće, pa kome je to privlačno - naglasila je Snežana.

Veze starijih žena i mlađi muškaraca ovako komentariše:

- Da sam ja mlad muškarac od 30, 40 godina, ja bih se isključivo zabavljala sa zrelim ženama. Možda nema mnogo žena u pedesetim koje su u top formi pa su muškarcima izazovne, ali mi smo do te raščistile sa zabludama i do te mere smo zanimljivije partnerke od devojaka koje se još bore sa svojim demonima, da su takve veze u današnje vreme postale prilično normalne... Stariji muškarci su preopterećeni poslom, u raznim su brigama i onda im trebaju partnerke koje su tako neobavezne.. A mi žene u srednjim godinama mnogo smo bolje od muškaraca- i u svojim glavama i životima. Pored toga bolje izgledamo pa smo u prednosti kad su u pitanju partneri mlađih generacija.

Iskreno o starijim i mlađim ženama

Veoma je bila zapažena njena objava na Instagramu u kojoj je istakla da podržava lepe, uspešne, mlađe prijateljice.

- Imam dosta drugarica koje su mlađe od 30 godina i zaista ih volim i vole one mene. Nemam kompleks da budem u društvu lepih žena, mada sam primetila mnogo surenjivosti kod žena, naročito u poslovnom okruženju i u nekim, da tako kažem, poslovnim prilikama. Ne znam zašto su žene toliko ljubomorne jedna na drugu, posebno one u srednjim godinama. To je rat, tačno vidiš kako te popreko gledaju, kao da se bore koja će da mazne kog tajkuna. Napravile su svoju zonu među uspešnim muškarcima i rukama i nogama se bore da se tu ne približi neko drugi iako meni zaista ni na kraj pamet nisu muškarci od moći niti bilo čiji, zauzeti muškarci. Interesuju me isključivo slobodni zato sam i ja slobodna, jer dobrih frajera koji nisu u vezi verovatno ima, ali ja nisam imala priliku da ih upoznam.