Celebrity News

Da li će biti veći šmeker od tate: Sin Pirsa Brosnana debitovao na modnoj pisti (foto)

Da li će biti veći šmeker od tate: Sin Pirsa Brosnana debitovao na modnoj pisti (foto)

Sin glumca Pirsa Brosnana (64) možda još uvek nije otkrio talenat za glumu, ali je svoj izgled definitivno, kao i tata, reši da unovči.

Naime, Paris Brosnan (16) nedavno je potpisao ugovor za jednu modnu agenciju, a ove nedelje debitovao je na reviji italijanskog brenda Dolce&Gabbana u Milanu. Kritike za novo modno lice su odlične i svi se slažu da je zgodan poput oca.

- Bio je pun samopouzdanja i odradio je reviju kao rofesionalca - bili su neki od komentara za mladog manekena, koji je te večeri poneo dve kombinacije, sportsku i svečanu.

- Hvala ti Milano - zahvalio se Paris, na Instagramu, koji je toliko oduševio fanove, da je u komentarima dobio i ponude za veridbu.

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on Aug 31, 2017 at 5:39pm PDT

Podsećamo, još jedan sin glumca i novinarke Keli Šej Smit (54), Dilan (20), bavi se manekenstvom, ali kako je stariji od brata, on može da se pohvali da svira i studira film na univerzitetu u Kaliforniji.

Pirs Brosnan iz prvog braka sa pokojnom suprugom, australiskom glumicom Kasandrom Haris ima sina Šona (34) koji se bavi glumom, a imao je ćerku Šarlot koja je 2013. preminula od raka jajnika.