Celebrity News

Da li će kritikovati Eminu? Mustafa piše autobiografiju, pevačica uzbuđena

Da li će kritikovati Eminu? Mustafa piše autobiografiju, pevačica uzbuđena

Nakon višednevnih izveštaja turskih medija da je Emina Jahović raskinula sa dečkom Sadetinom Saranom nedavno je stigao i odgovor pevačice.

Naime, pre dva dana je objavljen post Sadetina iz klinike za lečenje depresije, u kojoj je boravio i posle razvoda od supruge, zbog čega su tabloidi preneli da je raskinuo s Eminom. Međutim, to ništa nije bilo potvrđeno, do sada.

Iako se Emina inače previše ne obazire na novinske natpise, pevačica više nije mogla da izdrži pa je u kratkoj izjavi tamošnjim medijima, potvrdila:

– Tačno je, to je gotovo – rekla je Emina, prenosi “Avaz”.

Međutim, Emina Jahović sada ima drugih obaveza u životu a pored mnogobrojinih poslova i prilika, uzbuđena je izbog novog poduhvata bivšeg supruga Mustafe Sandala.

https://www.instagram.com/p/B3kH-KwgKPV/

Kako sada javlja emisija Ekskluzivno, turski pevač Mustafa Sandal saopštio je svojoj bivšoj supruzi i koleginici iz Srbije Emini Jahović da je rešio da stavi na papir detalje o svom životu. Navodno, Sandal je pevačicu nazvao najvažnijom ženom u životu.

— Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi — iskrena je Emina.