Celebrity News

Da li ga se sećate: U "Game of Thrones" se vraća jedan jako važan lik

Da li ga se sećate: U "Game of Thrones" se vraća jedan jako važan lik

Sada imamo još slika iz sedme sezone Game of Thrones kojima se sladimo dok ne pogledamo nove epizode. Prema novim slikama koje je HBO objavio na internacionalnim sajtovima, vidimo da nam se u sedmoj sezoni vraća Beric Dondarrion koga glumi Ričard Dormer.

Kratko podsećanje na Dondarriona: On je vođa The Brotherhood Without Banners, gerila grupe koja je formirana nakon što su on i njegovi vitezovi poslati kod Neda Starka da povrate mir u Riverland. Još impresivnije je to što je umro i bio vraćen u život par puta zahvaljujući Thorosu.

Poslednji put smo ga videli u šestoj sezoni kada je došao kod Pseta pokušavajući da ga ubedi da se pridruži Bratstvu. Čini se da je on prihvatio njegovu ponudu jer na navim slikama možemo da ih vidimo kako putuju zajedno.

Sneg na slikama sugeriše da su se oni možda uputili na sever. Dondarrion u poslednjem pojavljivanju sa Psetom kaže kako su se hladni vetrovi sa severa pokrenuli i kako želi da se bori sa njima.

Šta će oni tamo da zateknu? Da li će Thoros opet morati da ga oživi? Ako se sećate u četvrtoj sezoni, Arya Stark je dodala na svoju listu za odstrel Dondarriona i Thorosa jer su prodali Gendryja Melisandri.

Nove slike prikazuju i Daenerys koja stiže u Westeros, Jona Snowa kako se probija kroz snežne nanose i Cersei i Jaimeja Lannistera zajedno u kadru.

Izvor: marieclaire.com/MTV
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading