Celebrity News

Da li je na pomolu novi srpski gladijator: Saša Kovačević i SEKSI CRNKA na egzotičnoj destinaciji, a ovo je razlog (video)

Da li je na pomolu novi srpski gladijator: Saša Kovačević i SEKSI CRNKA na egzotičnoj destinaciji, a ovo je razlog (video)

Pop zvezda Saša Kovačević započeo je snimanje spota za novu numeru "Prevarena". Kako saznajemo, izabrao je Maroko kao novu lokaciju i poznatu produkcijsku kuću Atlas, gde su snimani filmovi i serije poput čuvenog "Gladijatora", "Igre prestola", "Ben hura" i mnogih drugih.  Da li je na pomolu novi, ovaj put srpski gladijator, ili pak pretendent na gvozdeni presto, saznaćemo uskoro.

Za ove filmske scene Saša je oformio najbolju svetsku rediteljsku ekipu. Na ovom projektu, kao i na svim ostalim do sad, ima veliku pomoć svog brata Radeta koji je zadužen za sveukupnu perfektnost. Za potrebe ekranizovanja ovog spota angažovano je oko 150 ljudi na setu, ali ćemo imati prilike da vidimo i deo animalnog sveta. Snimanje će se pored studija odviti i u najvećoj svetskoj pustinji Sahari kako danju, tako i noću.

Da užitak bude još veći, u ovom spotu se pojavljuje i prelepa manekenka Maja Marčić, trenutno najlepša srpkinja. Zanosna crnka će dati potreban impuls spotu i biti dragulj u kruni na ovom projektu. Uskoro ćete imati prilike da se sami uverite kako to sve izgleda, a Saša će, kao i obično, još jednom da nas oduševi fantastičnom pesmom i neverovatnim spotom.

Kad god se zapitamo da li može bolje od ovoga, svojim vrhunskim umećem Sale pomeri granice i postavi novi domaći zadatak u regionu, a i šire.