Celebrity News

Da li je OVO grad u kome će se poroditi Ana Ivanović?

Da li je OVO grad u kome će se poroditi Ana Ivanović?

Bivša teniserka Ana Ivanović, koja često deli fotografije sa mnogobrojnih putovanja, trenutno sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom uživa u čarima Beograda.

Video koji je zaludeo internet: Svekar Ane Ivanović se našalio sa njom

Poznato je da par živi u Čikagu, ali i da slobodno vreme provodi istražujući različite destinacije sveta. Međutim, ne još zadugo, s obzirom da je Ana već u poodmukloj trudnoći i da će ukoro postati mama.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 15. Јан 2018. у 6:10 PST

Baš zbog toga što je već vreme da ova lepotica razmišlja o mestu porođaja mnogi se se zapitali gde će naša sportistkinja doneti na svet svoje prvo dete.

Kako piše magazin Glossy, Ana je već odabrala grad  - Beograd.

- Onog trenutka kada je saznala da je trudna Ana je stigla, tada sama, odmah je otišla kod doktora kod kojeg ide godinama jer jedino u njega ima puno poverenje. Sada kada je već u odmakloj trudnoći, želela je sa njim da se konsultuje gde treba da se porodi. Ona bi volela da to bude Beograd baš zato da bi on prisustvovao porođaju, ali jedini problem u toj priči jesu joj mediji od kojih bi volela da sakrije sve detalje - priča dobro obavešten izvor i dodaje kako je ova poznata trudnica srećna i zadovoljna:

- Samo se smeje i nije joj teško ništa. Šeta i izlazi, a ni put joj čak nikada ne pada teško. Ovo nije poslednja stanica na kojoj će poznati par biti, planiraju još putovanja sve do trenutka dok ne bude neophodno da se smiri zbog porođaja - otkriva izvor.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 29. Нов 2017. у 3:54 PST