Celebrity News

Da li je princ Hari zapravo Čarlsov sin - 6 NAJVEĆIH TEORIJA ZAVERE O KRALJEVSKOJ PORODICI

Da li je princ Hari zapravo Čarlsov sin - 6 NAJVEĆIH TEORIJA ZAVERE O KRALJEVSKOJ PORODICI

Predstavljamo vam 6 najluđih teorija zavere o britanskoj kraljevskoj porodici koje već godinama šokiraju javnost.

Tokom godina, britansku kraljevsku porodicu pratile su razne glasine i teorije zavere, ovoj je 6 najinteresantnijih, prenosi Stil.

1. Venčanje Harija i Megan ima dublju pozadinu

Venčanje princa Harija i Megan Markl je deo britanske zavere kako bi stekli kontrolu nad Amerikom.

Prema Business Insider-u jedna teorija kaže da je princ Hari oženio Megan Markl samo da bi Britanija opet dobila moć nad Amerikom.

Ovu teoriju obrazložio je Gred Polovič, urednik sajta Twitchy, na dan kada su Hari i Megan objavili svoju veridbu.

- Deca princa Harija će biti Amerikanci. Šta ako jedno od njih postane predsednik Amerike, a u isto vreme je naslednik trona? Britanci igraju na duge staze, ali je ovo pametan potez. Oni žele Ameriku nazad i ovako će to uraditi.

2. Princeza Margaret je imala tajno dete

Svi koju su upućeni u život kraljevske porodice znaju da je princeza Margaret bila u ljubavnoj vezi sa razvedenim Piterom Tounsendom pre nego što se udala za Entonija Armstronga.

Kako Express prenosi, njihova veza započela je 1947. godine za vreme kraljevske posete Južnoj Africi, a New Idea kaže kako čovek po imenu Ričard Braun tvrdi da je on plod ljubavi Margaret i Tounsenda.

Rođen u Keniji 1955. godine, Braun je potrošio hiljade kako bi dokazao ovu teoriju, a 2015. je podneo zahtev sudu kako bi se čula njegova strana priče.

3. Tajno dete Dajane i princa Čarlsa

Princeza Dajana i princ Čarls imali su tajnu ćerku. 2014. godine The Globe je pokrenuo priču da su princeza i princ pre princa Vilijama imali ćerku koja je začeta vantelesnom oplodnjom.

Prema ovoj teoriji, pre nego što je trebala da se uda za princa Čarlsa Dajana je morala da poseti ginekologa kako bi potvrdio da može da ostane u drugom stanju. Doktor je izvadio nekoliko njenih jajnih ćelija i navodno ih oplodio spermatozoidima princa Čarlsa, a zatim dao svojoj ženi da iznese trudnoću. Lekarova supruga je rodila ćerku koju su nazvali Sara.

4. Kejt Midlton je imala surogat majku

Closer i New Idea su izneli ovu teoriju nakon što je Kejt rodila princezu Šarlot. Oni tvrde da vojvotkinja nikada nije bila trudna, već je nosila lažni stomak, a dete je rodila surogat majka. Sve ovo zato što se nekoliko sati nakon rođenja pojavila i izgledala lepo.

5. Princ Hari nije dete princa Čarlsa

Prema Readers Digest-u glasine da Hari zapravo nije naslednik krune već dugo kruže.

Mnogi tvrde da je Harijev biološki otac zapravo Džejms Hjuit sa kojim je princeza Dajana imala aferu. Uprkos tome što je imao aferu sa Dajanom dok je još bila u braku sa Čarlsom, Hjuit je 2017. u televizijskom intervjuu rekao da on nije Harijev otac uz reči: "Ne, nisam njegov otac. To je loše za njega, jadno dete."

6. Kejt Midlton je u tajnoj svađi sa Bijonse

Kraljevksa porodica je treću trudnoću Kejt Midlton objavila na Bijonsin rođendan, te Mashable tvrdi da su zbog toga u svađi. Iako se čini kao nemoguće da se Bijonse zbog toga uvredila ili možda kraljevska porodica, javnost je i dalje ubeđena u to.