Celebrity News

Da li se Burak i Fahrije zaista razvode posle samo nekoliko meseci braka?

Autor: | 21/03/2018

Da li se Burak i Fahrije zaista razvode posle samo nekoliko meseci braka?

Možda trenutno jedan od natraženijih i najpopularnijih turskih poznatih parova jesu Burak Ozčivit (33) i Fahrije Evdžen (31).

Slavni glumački par krajem juna prošle godine venčao se i svoju ljubav krunisao brakom, za koji su mnogi prognozirali da neće dugo trajati.

@magazinous је поделио/ла објаву дана 21. Мар 2018. у 5:21 PDT

Naime, Burak i njegova supruga Fahrije upoznali su se tokom snimanja serije “Grmuša”, a glumac je tada bio veren sa manekenkom Cejlan Čape koju je ostavio jer je otkrio da se tajno viđala sa drugim.

– Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželeo sam da budemo zajedno. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam želeo da gubim glavu. Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji - izjavio je prošle godine turski glumac.

❤️

Објава коју дели Burak Özçivit?? (@burakozcivit) дана 1. Јул 2017. у 2:30 PDT

Ipak, ovih dana turski mediji bruje kako se poznati par razvodi, i da posle samo pola godine bračnog života više ne mogu jedno sa drugim.

Kao razlog se navode broni problemi koji su se isprečili njihovoj ljubavi.

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen: Prvi bračni problemi

Ali glumački par nije želeo da se njihov brak izlaže brojnih spekulacijama i tračevima, već su zajedno izašli u javnost i za turske medije ispričali šta je zaista istina.

- Niste nas dugo videli pa se zato to priča. Ljudi bezveze šire takve glasine. Nema ništa novo u vezi s tim. Obavestićemo vas kada bude novosti - kroz osmeh je saopštio par i time donekle demantovao pisanje medija.

Nova titula: Fahrije Evdžen najsrećnija žena u Turskoj