Celebrity News

Da li ste znali: Mirka Federer je OGROMNU TAJNU dugo vešto krila i od supruga

Da li ste znali: Mirka Federer je OGROMNU TAJNU dugo vešto krila i od supruga

Rodžer Federer (37) je poražen u finalu Vimbldona od našeg Novaka Đokovića posle maratonskog meča, a podršku sa tribina pružila mu je supruga Mirka Federer (41) koja je danas jedna od najuticajnijih javnih ličnosti u Švajcarskoj.

Ovaj ljubavni par, Federera i Mirku, prati zanimljiva ljubavna priča i detalji koje su krili od svih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirka Federer Fan Page (@mirkafedererfanpage) on Jul 28, 2018 at 9:34am PDT


Slavnog tenisera Mirka je upoznala na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a nedugo zatim su uplovili u ljubavnu vezu. Međutim, Mirka je dugo krila veliku tajnu od tenisera.

Naime, u trenutku kada je upoznala Rodžera bila je verena za bogatog arapskog sultana što je teniser tek kasnije saznao.

Ona je veridbu sa bogatim sultanom raskinula kada je shvatila da se zaljubila u Federera.

2009. godine Mirka i Rodžer su izgovorili sudbonosno "da", a njihova ljubav krunisana je sa četvoro dece, devojčicama Milom i Šarlen i sinovima Leom i Lenijem.

Mirka je Rodžerov najverniji fan koji ga prati i bodri na svakom koraku, a teniser je prošle godine novinarima otkrio kako mu je bitno da je njegova supruga uvek zadovoljna i da će igrati tenise dok njoj to ne bude smetalo:

- Kada Mirki dosadi da putuje, tad ću prestati - rekao je tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirka Federer Fan Page (@mirkafedererfanpage) on Jul 14, 2019 at 5:52pm PDT

Miroslava Vavrinec je rođena u Slovačkoj 1978. godine, a kada je imala dve godine njeni roditelji su emigrirali u Švajcarsku. Kao tinejdžerka upoznala je Martinu Navratilovu koja ju je podstakla da počne da trenira tenis. Do 2002. godine je bila profesinalna teniserka. Okončala je karijeru zbog povrede stopala.