Celebrity News

Da li to imamo novi MODNI PAR: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić zablistali na premijeri filma poput HOLIVUDSKIH ZVEZDA

Da li to imamo novi MODNI PAR: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić zablistali na premijeri filma poput HOLIVUDSKIH ZVEZDA

Mnoge naše domaće glumačke zvezde zablistali su sinoć u Sava centru na premijeri filma "Taksi bluz".

Pored glavnog glumca i producenta komedije Andrija Milošević i njegova devojka i koleginice Aleksandre Tomić, koja takođe, igra u ovom ostvarenju, "crvenim tepihom" prošetali su i ostali akteri ove komedij, ali i mnogobrojne kolege koje su došle da ih podrže - Sofija Juričanin, Milena Predić u pratnji supruga, producenta filma Marka Jocića, Vlasta Vlaisavljević, Jelena Stupljanin sa partnerom Goranom Dimitrijevićrm, Anđela Jovanović, Boris Milivojević, Zoran Pajić, Nataša Ninković, Srđan Timarov, Nenad Heraković, Sandra Silađev i ostali.

Međutim, najviše pažnje, kako i dolikuje privukli su Andrija i Aleksandra koji su poput kakvog holivudskog para pozirali fotografima.

Ovaj zaljubljeni dvojac do sada nas je oduševljavao zajedničkim projektima, komentarima jedno o drugom, zanimljivim postovima na Instagramu, a od sinoć i modnim skladom i odabirom.

Naime, glumci su se pojavili u teget izadnju od glave do pete. Aleksandra je ponela jedna od hit trendova - kombinezon sa asimetričnim izrazom, dok je njena jača polovina, umesto košulje izabrao rolku, takođe jedan od treni izbora. Da sve bude zanimljivije, oboje su odabrali sakoe sa svetlucavim reverima u pomenutoj boji.

Glumica je sve to začinila prelepim aksesoarom - oversize minđušom.

Andrija i Aleksandra, slobodno možemo reći, izgledali su poput poznatih svetskih parova. Setite se samo Dejvida i Viktorije Bekam koja često bira odelo usklađeno sa suprugom, ali i Breda Pita i Anđeline Džoli u smokingu.

Da li vam se dopadaju?