Celebrity News

Da li vam liče: Upoznajte rođaku princeze Dajane koja je osvojila modni svet

Da li vam liče: Upoznajte rođaku princeze Dajane koja je osvojila modni svet

Upoznajte Lejdi Kiti Spenser, bratanicu tragično preminule princeze Dajane koja je osvojila modni svet, ali i sve obožavaoce kraljevske porodice.

Lejdi Kiti Speser, koja je imala samo šest godina kada je Dajana preminula, danas je porasla i aktivno se bavi modelingom.

Njeno pojavljivanje na pisti, u okviru Nedelje mode u Milanu, izazvalo je interesovanje medija, ali i javnosti koja je ostala oduševljena njenim izgledom

Dvadesetsedmogodišnja manekenka je na reviji nosila kreacije prestižnog modnog brenda, Dolče i Gabane, kada su svi primetili neodoljivu sličnost sa njenom tetkom.

- Veoma mi laska poređenje sa Dijanom - rekla je svojevremeno ova lepotica, istučići da često ljudi porede njihov izgled.

Baš kao Lejdi Di, Kiti ima krupne plave oči, plavu kosu i neprikosnoveni osećaj za modu, ali se sličnosti između njih dve ne završavaju ovde. Kiti takođe investira novac u humanitarne svrhe, što govori da ima izraženu empatiju.

Kako piše "W magazin", Kiti je ambasador organizacije Centrepoint iz Londona koja podržava mlade beskućnike.

Dok neki obožavaoci kraljevske porodice su bili prijatno iznenađeni da Kiti svojim izgledom i talentom osvaja modni svet, moramo istaći da ovo nije njeno prvo angažovanje. Spenserova je učestvovala u snimanju "Dolče i Gabana" kampanje za proleće 2018. godine, a fotografijama se pohvalila na Instagramu.

S obzirom da je kraljica Elizabeta sedela u prvom redu na Londonskoj nedelji mode, a Spenserova osvaja modne piste, čini se da kraljevska porodica nikada nije bila više uključena u svet modnog dizajna.