Celebrity News

Da sam zaljubljena lepše bih izgledala: Sanja Marinković potvrdila priče o razvodu?

Da sam zaljubljena lepše bih izgledala: Sanja Marinković potvrdila priče o razvodu?

Poznata voditeljka Sanja Marinković ponovo je zaintrigirala javnost spomenuvši potencijalni razvod od supruga, Aleksandra Uhrina.

Voditeljka emisije „Magazin INSanja Marinković je pre situacije sa korona virsusom bila na odmoru u Majamiju sa dvanaestogodišnjim sinom Strahinjom, a dok jejavnost spekulisala o tome da li je ljubavi između nje i supruga Aleksandra zaista došao kraj, ona je tvrdila da će razmisliti da li će ostati u braku...

Sanja Marinković, sada je zvanično potvrdila da u njenom odnosu sa suprugom Aleksandrom Uhrinom ne cvetaju ruže. Naime, na pitanje gledaoca da li se razvela i da li se opet zaljubila, jer izgleda drugačije, Sanja je odgovorila:

- To da izgledam potpunod rugačije mi govore već godinu dana, tako da to nije uzrok. Zvanično se razvela još nisam, što ne znači da neću - rekla je Sanja.

- A ovo drugo, da li sam se zaljubila... Izuzetno bih volela da sam se zaljubila, jer bih sigurno izgledala još lepše - završila je izlaganje poznata voditeljka Sanja Marinković.

Naime, sve ukazuje na to da je razvod bliži nego ikad, međutim sve zbunjuje zbog čega zgodna voditeljka zagonetno intrigira javnost ovom temom.

Sanja Marinković ekskluzivno za “STORY”: Završila sam sa ljubavnim iluzijama!

Sanja Marinković -  bila sastavni deo našeg odrastanja, nešto kao strast i stil života

– Ako ste u stanju ili prilici da sebe ispunite zadovoljstvom i ostvarite svoje najintimnije želje, a da ne “narušite” atmosferu u porodici, vezi, braku ili majčinstvu, onda ništa nije zabranjeno, nepristojno ili neprilično jednoj ženi koja je majka, ćerka, prijateljica, supruga, devojka, ljubavnica, zaposlena ili premorena od ugađanja drugima – poručila je Sanja iz ovog popularnog grada na Floridi.

Srećna je, kako je nedavno istakla, što su njenom nasledniku putovanja vredniji poklon od bilo kakve moderne igračke, a znači joj što je sa samo toliko godina obišao pola sveta, od Istoka do Zapada. Strast prema putovanjima, kako je svojevremeno objasnila, teče joj kroz vene.

– Moji roditelji su poslednji dinar odvajali za putovanja na koja su vodili mog brata Bojana i mene. Ona su bila sastavni deo našeg odrastanja, kao strast, ventil, odmor, stil života – rekla je poznata voditeljka i dodala da joj je na putovanjima uzbudljivo što nikada ne zna šta je tamo čeka.

– Ranije mi je bilo svejedno kuda idem, sad biram destinacije gde nema mnogo naših ljudi. Volim da se opustim i budem ono što jesam, a ne da razmišljam hoće li me paparaco slikati na plaži. Vidim da svi hrle na Ibicu, Mikonos, Fromenteru, Santorini, a ja sam sva ta mesta obišla sa društvom iz srednje škole, sa 18 godina – ispričala je Sanja.

Vrele čari Majamija! Sanja Marinković pokazala telo u bikinuju pa progovorila o drugim muškarcima (foto)

Sanja Marinković - Ja sam jedna od onih žena koje veruju da postoji više velikih ljubavi

Kao iskusan poznavalac svakog kutka na svetu i veliki pustolov, poznata voditeljka Sanja Marinković podelila je svoja zapažanja i opisala različite delove sveta...

– Novu godinu u Njujorku žena na pravi način može da doživi samo kao solerka. Letovanje u Tajlandu dobro je sa dečkom. London, moj omiljeni grad, u kojem sam bila sa 14, potom i sa 18 godina, a onda i kad sam dobila dete, svaki put je na mene ostavio različiti utisak. Kad sam tamo prvi put povela Strahinju, pazila sam da moj sin ne vidi neku njegovu stranu koja nije za decu. Sa 18 sam sa tadašnjim dečkom i rancem na leđima užduž i popreko putovala po Crnoj Gori, Dalmaciji, Istri. Sad to ne bih ponovila ni u ludilu – izjavila je Sanja Marinković. 

U Majamiju je uživala sa sinom. Nedavno je dala izjavu iz koje je jasno da odnos sa suprugom, koji nije bio na putovanju s njima, ne funkcioniše kao pre.

– Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koje veruju da postoji više velikih ljubavi i da nema garancija da će velika ljubav završiti brakom za ceo život. Kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to trajati. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću – rekla je Sanja, ali i dodala da se još uvek nije razvela. Kako je rekla, o drugim muškarcima trenutno ne razmišlja.

Sanja Marinković otkrila šta je morala da uradi kako bi usrećila sina! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Mar 25, 2020 at 12:13pm PDT