Celebrity News

Dajana je poginula bežeći od paparaca, a jedan od njih priznaje: Fotografisao sam je dok je umirala (video)

Autor: | 30/07/2017

Dajana je poginula bežeći od paparaca, a jedan od njih priznaje: Fotografisao sam je dok je umirala (video)

Princeza Dajana i njen ljubavnik Dodi Al Fajed poginuli su u Parizu 1997. godine dok su bežali od paparaca koji su snimali svaki njihov korak, a jedan od njih je fotografisao princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći.

- Moja sestra Dajana dobila je ime po boginji lova, a na kraju nas je napustila jer su lovili nju - rekao je brat pokojne princeze na njenoj sahrani.

Fotograf koji je napravio užasavajuće fotografije pojaviće se u dokumentarcu britanskog "Channela 4", povodom obeležavanja 20 godina od najtragičnijeg događaja u kraljevskoj porodici u 20. veku, koji se bavi životom Lejdi Di, a koji će se prikazati početkom avgusta ove godine.

Fotograf je u dokumentarcu priznao da je fotografisao princezu dok je umirala, ali i da je fotografije uništio, te da one nikada neće biti objavljene.

Paparaci su hteli da fotografišu i telo pokojne princeze nakon što je objavljeno da je umrla.

- Skakali su po krovu bolnice, peli se na prozore. Na kraju smo morali staviti pokrivače na prozore i da uključimo ventilatore jer je postalo prevruće. Zbog ventilatora se na trenutak pomerila njena kosa. Učinilo mi se da je živa - rekao je jedan od bliskih Dajaninih saradnika.