Celebrity News

Dajana Paunović konačno otkrila detalj O NJEMU: NE VOLIM DA GA EKSPONIRAM U JAVNOSTI

Dajana Paunović konačno otkrila detalj O NJEMU: NE VOLIM DA GA EKSPONIRAM U JAVNOSTI

Dajana Paunović ističe da ne postoji dan da je njen naslednik kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem Žikom Jakšićem ne nasmeje, te da uživaju u zajedničkim momentima.

Voditeljka Dajana Paunović nedavno je objavila video na kome je njen sedmogodišnji sin Dušan imitira i igra u pozadini.

- Gledala sam na kameri telefona kako sam se našminkala, a on je pozirao iznad mene. Toliko mi je bio simpatičan sa tom frizurom i stomačićem da sam to morala da okačim na Instagram. Inače, ne volim da ga eksponiram u javnosti jer smatram da je to moja privatnost i niko ne mora da zna kako izgleda moje dete i šta mi radimo privatno, ali nisam mogla da mu odolim - kaže atraktivna voditeljka Dajana Paunović i objašnjava da je sin svakodnevno uveseljava:

- Moj sin je toliko duhovit jedan dečačić da me non-stop zasmejava do suza. Sad je u tim godinama kad je jako zabavan. Nema dana da me ne nasmeje - kaže Dajana.

Atraktivna voditeljka ističe da joj zbog toga nije problem da bude stroga prema mezimcu kada to zasluži.

- Ne bude mi teško. Jesam slaba na njega, on je mamin sin jedinac i mnogo sam vezana za njega. Dozvoljavam mu neke stvari možda i više nego što bi trebalo, ali postoji granica i mera. On zna da se vlada i zna gde je limit koji ne sme da pređe - kaže ponosna mama i dodaje:

- Kada sam gledala druge majke dok nisam imala svoje dete, imala sam običaj da govorim: ‘Ovo da je moje dete, ovako da se ponaša, nema šanse!’. Međutim to sve pada u vodu kad dobijete dete. Možda sam, eto, slaba na njega kada su igrice u pitanju jer ih dosta igra, ali pošto je stvarno dobar i isupunjava sve obaveze i u školi i ovako, nema razloga zasad bilo šta da mu branim, ali videćemo u budućnosti.