Celebrity News

Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Manekenka Danijela Dimitrovska već osam godina uživa u braku sa poznatim TV licem Ognjenom Amidžićem sa kojim ima sina Matiju.

Ovaj par važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni koji u svojoj istoriji ne može da se "pohvali" skandalima.

Sada je lepa manekenka u emisiji "Premijera" govorila o temama o kojima ne govori često u javnosti, a jedna od njih je preljuba.

Na pitanje da li proverava Ognjenov telefon, Danijela je rekla:

- Ne gledam Ognjenov telefon i mislim da niko ne treba da gleda tuđ telefon. Jer mislim da svako od nas ima pravo na privatnost, bez obzira što smo mi u braku ili bilo kojoj zajednici, mi smo individue. Ko kome daje za pravo da čačka po tuđem telefonu. To bi bilo, da budem malo vulgarna, kao da idete sa mužem u toalet. Ja se nadam da to niko ne radi, ja ne radim - rekla je ona kroz smeh u pomenutoj emisiji, pa se dotakla i odnosa sa sinom i škakljive teme.

Naima, kako Danijela kaže, sin joj za sada ne govori o svojim simpatijama.

- Meni neće to da kaže i ja to puštam da ostane između njega i tate. Ja mislim da će meni da kaže kada bude vredno, kao mami, kada bude trebalo da je dovede kući - rekla je Danijela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана 12. Окт 2019. у 7:18 PDT