Celebrity News

Dara Bubamara sa 15 godina mlađim dečkom pokreće zajednički biznis?

Dara Bubamara sa 15 godina mlađim dečkom pokreće zajednički biznis?

Pevačica Dara Bubamara (43) otvara restoran sa novim dečkom, 15 godina mlađim biznismenom Sašom Pešićem iz Belgije, piše "Informer Hit".

Kako su nedavno preneli domaći mediji, folk zvezda je već dva meseca u vezi sa momkom koji je srpskog porekla, ali je rođen i živi u inostranstvu. On navodno već drži četiri restorana u zapadnoj Evropi, a sada će sa Darom otvoriti ugostiteljski objekat i u Novom Sadu.

- Saši je otac iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i odrastao. Roditelji su mu imućni i imaju porodični biznis. Sada je on na čelu firme, pa je rešio da sa folk zvezdom otvori restoran u Novom Sadu. Trebalo bi da ulože po 200.000 evra u njega - rekao je izvor za "Hit" koji navodi i kako Dara već razmišlja o zajedničkom životu sa novim dečkom.

- Dara će ga uskoro upoznati sa sinom i familijom. Posle toga će verovatno početi da žive zajedno na relaciji Brisel - Novi Sad. Njih dvoje su se upoznali na proslavi kod zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule varnice - ističe sagovornik ovog lista dok sama pevačica namerava da drži što više može ove stvari u tajnosti.