Celebrity News

Dara Bubamara se posle 3 godine vratila bivšem mužu?

Dara Bubamara se posle 3 godine vratila bivšem mužu?

Lep početak godine za Daru Bubamaru

Kako prenose domaći mediji, pevačica Dara Bubamara se posle tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću sa kojim ima sina Kostu (11).

Rešila da se ČASTI: Dara Bubamara OD RUSKOG TAJKUNA KUPUJE JAHTU OD 300.000 evra?

Naime, Dara se pre nekoliko dana navodno pomirila sa biznismenom, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu u Beogradu.

- Dara je sa bivšim posle razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je pre nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gde peva za doček Nove godine i rekao da bi voleo da zajedno budu te večeri - priča dobro obavešteni izvor blizak pevačici za "Informer" i dodaje da se par video par dana pred najluđu noć.

- Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svetu da ponovo budu porodica. Dara se raznežila na te njegove reči, primakla mu se i poljubila ga je. Posle su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.

Nakon toga pevačica je nastupala u jednom restoranu za doček Nove godine, u koji je došao Milan sa prijateljima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана 29. Дец 2019. у 1:54 PST

- Dara je pevala, a Milan se smestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sede za istim stolom - objašnjava sagovornik za pomenuti list i dodaje kako folkerka i biznismen sutra putuju u Pariz, gde ih čeka sin kojeg čuvaju Milanovi roditelji.

Navode da je ponovo sa bivšim mužem Dara Bubamara nije želela da komentariše, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

- Ljudima u Srbiji nije jasno kako to da me bivši muž drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni, a i ja njega. Dosta mi pomaže i imam veliku podršku od njega, ne mislim tu samo na materijalnu. Mi ćemo ceo život biti zajedno jer imamo predivnog sina. Kosta naš razvod nikada nije ni osetio - poručila je pevačica za "Informer".