Celebrity News

Darko Lazić ispričao POTRESNE detalje iz bolnice: Vezali su me za krevet, čekao sam da me neko PROBUDI IZ NOĆNE MORE

Darko Lazić ispričao POTRESNE detalje iz bolnice:  Vezali su me za krevet, čekao sam da me neko PROBUDI IZ NOĆNE MORE

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću samo 2 kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija d se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga trenutno nosi njegova verenica Marina i ćerka Lorena, koju ima u braku sa Anom Sević.

- Srećan sam što sam preživeo. Generalno sam se brzo oporavio - započeo je priču u emisiji "Na prvom mestu" na TV "Prva" pevač narodne muzike koji svojim glasom pogađa i najtvrđa srca.

On je progovorio o svojim povredama, načinu na koji mu počinje svaki dan, ali i oporavku koji teče po planu, iako je prognoza lekara da je za njega stopostotni oporavak nemoguć.

- Jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u telu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koleno pogotovu kad sedim dugo, tačnije koleno, prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život - bio je iskren Darko.

Prisećajući se najtežih trenutaka, pevač je sa knedlom u grlu, ali osmehu na licu više puta istakao da je pre svega srećan i zahvala što je živ, a da je sve ostalo prošlo.

- Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni posle 20 dana u bolnici rekla da je trudna - zadovoljan je Lazić izborom svoje nove partnerke koja je iz istog mesta kao i on.

Darko se na kraju razgovora setio te kobne večeri u kojoj je mogao sve da izgubi, pa ispričao da je to veče legao ranije da spava, ali je po pozivu prijatelja ustao iz kreveta i doživeo saobraćajnu nesreću po povratku u Brestač.

- Ja sam imao 3 ili 4 nastupa pre toga, bili su povezani, a to veče sam bio kući. Bukvalno sam oko 11 sati sam legao da odmaram, da spavam, prijatelji su zvali da dođem, ja sam ustao iz kreveta i obukao se i otišao na proslavu. Ja sam znao da sam umoran, nisam se napio, popio sam 2,3 ,4 rakije. Umor me je savladao. Ja se ničeka ga sećam - priznao je Darko, a onda nastavio:

- 12 dana sam bio u indukovanoj komi. Ja sam se probudio prvi put 11. dan i video sve kao kroz maglu i nastavio da spavam. 12. dan sam mislio da je sve ružan san, i od nervoze sam počupao sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet. Posle 2, 3 dana sam došao sebi. Prva misao je bila, živ sam, hvala Bogu. Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osećaj - pričao je Darko u jednom dahu.

Kao nauk, Darko je izvukao bitnu životnu lekciju, a to je da će od sada biti sam sebi na prvom mestu, ali i savetovao svim vozačima da pod dejstvom alkohola ili umora nikada ne sedaju za volan.

- Rekao sam sebi ubuduće samo sporo. Prvo cu da poštujem sebe pa sve ostalo. Lekari su mi rekli da nije moguć potpuni oporavak. Stopalo se nikada neće vratiti na staro - rekao je Darko Lazić u emisiji "Na prvom mestu" televizije Prva.