Celebrity News

Zapretila da će je zapamtiti: Darko Lazić ostavio verenicu na cedilu?!

Zapretila da će je zapamtiti: Darko Lazić ostavio verenicu na cedilu?!

Darko Lazić ne krije od javnosti da je išao na operaciju želuca i uspeo da skine 20 kilograma

Popularni pevač Darko Lazić ponovo je privukao veliku medijsku pažnju otkrivši da je morao da se podvrgne operaciji želuca i obrati više pažnje na svoje zdravlje. U tome mu je velika podrška bila njegova verenica Marina Gagić sa kojom Darko ima sina Alekseja. Ona je, čak, išla korak dalje i pribegla uceni kako bi smršao i prestao da konzumira alkohol.

– Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenljiv – rekao je izvor blizak Darku i Marini za "Scandal".

- Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: “Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš”. On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati - dodao je izvor.

Darko je u drastičnom roku skinuo preko 20 kilograma, a gostujući u emisiji "Amidži šou" rekao je da se, ipak, pridržava nove dijete.

- Otkako sam smanjio želudac bukvalno ništa ne jedem! - kazao je na početku razgovora.

- Do juče sam smeo samo supu proceđenu, četiri kašike i to je kraj. A od juče kašice za bebe. Zamišljam da je kašica slaninica - dodao je on i nasmejao sve u studiju.

Prekomerna težina nije bila Darkov estetski problem, već su kilogrami pravili velike zdravstvene probleme. S obrzirom na to da ima samo 28 godina i da je otac dvoje dece, pevač je odlučio da napravi drastičnu promenu u svom životu.

– Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta. Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno – ispričao je neimenovani izvor za "Scandal".

Ostavio je da čeka: Marina bezuspešno pokušavala da dozove verenika 

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić ponovo su dospeli u centar medijske pažnje i to zbog nedavnog Marininog besa.

Njihovu skladnu vezu, u kojoj su dobili sina Alekseja, uzdrmao je Marinin izlazak u grad sa drugaricama, ali ovoga puta nije reč o ljubomori. Naime, prema pisanju domaćih medija, devojke su otišle na reviju u jedan beogradski hotel, a dogovor je bio da na kraju Darko dođe po nju. Međutim, on se nije pojavio!

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, rekla je kako će mu napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. “Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi! - govorila je drugaricama dok su one pokušavale da je smire - rekao je neimenovani izvor za Alo.

Nadamo se da su se strasti smirile i da je par rešio ovaj nesporazum. Darko je na dobrom putu da reši svoje problema, a, kako mnogi smatraju u Marini ima izuzetnog saveznika i veliku podršku.

Darko Lazić očigledno obožava svoju verenicu i ne žali ništa kada je ona u pitanju

Veliku pažnju par je nedavno privukao na društvenim mrežama sa Marininog rođedanskog slavlja. Na slici ona sedi u krilu svom voljenom i ono što se prvo može zapaziti je njena lepota. Međutim, delu publike nije promakao detalj sa stola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gagicmarina on Feb 3, 2020 at 4:39pm PST

Iako im verovatno nije bila namera da i indirektno pokažu da ne oskudevaju u novcu, na “nesreću” u novčaniku su se nazirale “zelene novčanice”.

– Darkane brate, al vire zelene iz novčanika! – samo je jedan od komentara na njihovu zajedničku fotografiju, ali mnogo više je bilo onih dobronamernih koji su Marini i Darku poželeli sve najbolje.