Celebrity News

Darko Lazić otvorio dušu o Ani Sević pa priznao da li mu smeta što se ona sa njihovom ćerkom SELI KOD VERENIKA

Darko Lazić otvorio dušu o Ani Sević pa priznao da li mu smeta što se ona sa njihovom ćerkom SELI KOD VERENIKA

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević zvanično su se razveli u junu ove godine, ali pitanje podele imovine još nisu rešili.

Naime, tek kada se završi imovinska rasprava biće poznato kome će pripasti luksuzni stan u Skojevskom naselju u kome je bivši par živeo sa ćerkom Lorenom, piše "Blic".

Nakon što su domaći mediji objavili kako se Ana uskoro sa mezimicom seli kod dečka Danijela Nedeljkovića, Darka je za novinare kratko prokomentarisao ovo.

- Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu? - rekao je on, a onda otkrio šta će se desiti sa stanom u kojem Ana i Lorena još uvek žive:

- Taj stan još nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je naš zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni - bio je iskren pevač koji se dotakao i teme svog zdravlja.

Otkrio je da razmišlja o operaciji smanjenja želuca.

- To još uvek nije čvrsta odluka. Pričam da bih to radio, ali nisam još siguran. Još uvek razmišljam o tome, nisam se još raspitao ni za doktora, pravo da vam kažem. Videćemo - ističe pevač za "Blic".

Iako se još uvek nije potpuno oporavio od teške saobraćajne nezgode, naročito kada je povreda noge u pitanju, pevač kaže da oporavak teče sporo, ali dobro.

Da se Darko oseća srećnim i zadovoljnim zaslužan je i dvomesečni sin Aleksej, kao i verenica Marina.

- Sin uživa, njemu je sada najlepše, samo jede i spava. Ja sam često na putu, pa uglavnom Marina vodi računa o njemu. Dobra je beba, mirna je i ne budi nas. Voli da jede, na tatu (smeh) - priča ponosni tata koji se raduje i vremenu koje će provesti sa naslednicom Lorenom.

- Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude malo kod mene nekoliko dana - završava Darko.